Nike Mercurial Vapor XII 360

nike mercurial vapor xiiDe nieuwste Always Forward blauw met zilveren Nike Mercurial Vapor XII voetbalschoenen kopen? Vapor 12 zijn te vergelijken met de andere nieuwe blauwe varianten. Als je mag kiezen, ga je dan voor hoge of lage voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen, vrouwen en heren
  • Vernieuwde sokfit
  • Nike Flyknit 360 technologie

Nike Mercurial Vapor 360 met de nieuwste technologieën voor het nieuwe seizoen. We zagen deze variant aankomen na de Nike Fast AF voetbalschoenen zwart oranje pack. Verschillende kleuren voetbalschoenen welke al te verkrijgen zijn vanaf €79,99. Shop de nieuwste Always Forward welke gedragen worden voor Neymar Jr. en veel meer sterren.

Nike Mercurial Vapor XII

De prachtige blauwe voetbalschoenen met een Nike Swoosh aan de voorkant en aan de zijkant. Een grote verandering in de Always Forward pack van Nike is de Dynamic Fit Collar ook wel de sokkenfit. Bij de Nike Mercurial Vapor XII is de Dynamic Fit Collar lager dan bij de Mercurial Superfly 6 schoenen. De presentatie van de Nike Mercurial 2018 liet op zich wachten omdat ze naar perfectie zochten. Op de hak staat heel groot een M van Mercurial om de tegenstander angst in de boezemen. All Conditions Control ook wel ACC is veranderd zodat slijtage nog meer kan worden voorkomen. Daarnaast zijn de voetbalschoenen geschikt voor ieder weertype.

In onze online voetbalschoenenshop worden deze Nike Mercurial Vapor 12 blue zilver geweldig populair. Mercurial van Nike is sowieso populair onder jonge en oudere voetballers. Het komt mede omdat ze schoenen gedragen worden door Cristiano Ronaldo, Neymar Jr., Ibrahimovic en Kevin de Bruyne. Deze sterren laten wekelijks te zien overweg te kunnen op deze Nike Mercurial Vapor XII. Nike Born Vapor 12 en Superfly 6 blauw zilver zijn de nieuwste voetbalschoenen van het jaar 2018. Een vernieuwd noppensysteem met geweldige kleuren voor iedere ondergrond. Shop vandaag nog de nieuwste Nike voetbalschoenen Mercurial met ingebouwde tong. Beschikbaar in de maten kinder, junior, heren, mannen, vrouwen en dames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *