Nike Mercurial Superfly met Sok

nike mercurial superfly met sokWil jij de nieuwste Neon kleurige Nike Mercurial Superfly met sok bestellen? Gepresenteerd samen met de lage variant die vapors wordt genoemd. Wat vind je van deze neon groene kleur?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike pack: always a colour
  • Kleuren: neon groen en zwart
  • Superfly VII / Superfly 6

Mercurial Superfly VI met een geweldige kleurenpalet en een grote M aan de achterkant. Shop hierboven direct de voetbalschoenen bij de populairste aanbieders. We hebben nu de meest aparte kleuren weer gehad en komt er toch weer een neon kleur. Zie hier ook de Nike Mercurial Vapor XII. Zou jij deze schoenen dragen of weggeven bij de volgende verjaardag?

Nike Mercurial Superfly met Sok

De grootste vernieuwing is de sok achtige vorm met de naam Dynamic Fit Collar. Na de Nike Fast AF zwart oranje was het even wachten op de nieuwe Mercurial voetbalschoenen. De populairste schoenen uit de lijn met de unieke pasvorm. Voetbalschoenen niet alleen geschikt voor natuurgras maar ook indoor en zaalvoetbalschoenen. De vorige pack met Nike Fire and Ice lijkt inmiddels al weer maanden geleden. Shop de nieuwste Nike Mercurial Superfly met sok nu extra goedkoop bij onze aanbieders. In de maten: 36, 37, 38, 39 en 40 kinder, junior en kids voor de jonge voetballers en 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en maat 48+ voor senioren, vrouwen, heren en dames.

Neon Kleurige Superfly VII met Flyknit 360

In de voetbalschoenenstore de Superfly VII Flyknit 360 voor jong en oud. Born is de naam van de nieuwste pack van Nike. Mercurial Superfly VI wil zeg dat het de 6de keer is dat deze schoenen zijn vernieuwd. Flyknit 360 vind je hieronder in het filmpje en laat het ontwerp zien. Nike ACC ook wel All Conditions Control voor ieder weertype en is nu ingevoerd tijdens het ontwerp. Je kunt dus zeggen dat een laag van de voorgaande schoen is verwijderd zonder de kwaliteit te verminderen. Een voordeel is dat het nu echt lichtgewicht voetbalschoenen betreft. Een unieke zoolplaat met vernieuwde noppensysteem voor de snelle voetballer. Nike Mercurial Superfly met sok met een Superfly VI Flyknit 360.

  • Nike: Flyknit 360
  • Superfly VI / 6
  • All Conditions Control
  • Orange and black

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *