Home » Nike Mercurial » Nike Mercurial Superfly met Sok

Nike Mercurial Superfly met Sok

nike mercurial superfly met sokNike Mercurial Superfly met sok kopen? Gepresenteerd samen met de Nike Mercurial Vapor XII 360 uit de Nike Born Vapor 12 en Superfly 6 oranje pack.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €74,95
  • Nike pack: Born
  • Kleuren: oranje en zwart
  • Vernieuwde sok
  • Superfly VI / Superfly 6

Mercurial Superfly VI met een geweldige kleurenpalet en een grote M aan de achterkant. Shop hierboven direct de voetbalschoenen bij de populairste aanbieders.

Nike Mercurial Superfly met Sok

De grootste vernieuwing is de sok achtige vorm met de naam Dynamic Fit Collar. Na de Nike Fast AF voetbalschoenen zwart oranje was het even wachten op de nieuwe Mercurial voetbalschoenen. De populairste schoenen uit de lijn met de unieke pasvorm. Voetbalschoenen niet alleen geschikt voor natuurgras maar ook indoor en zaalvoetbalschoenen. De vorige pack met Nike Fire and Ice voetbalschoenen lijkt inmiddels al weer maanden geleden. Shop de nieuwste Nike Mercurial Superfly met sok nu extra goedkoop bij onze aanbieders. In de maten: 36, 37, 38, 39 en 40 kinder, junior en kids voor de jonge voetballers en 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 en maat 48+ voor senioren, vrouwen, heren en dames.

Born Superfly VI Flyknit 360

In de voetbalschoenenstore de Born Superfly VI Flyknit 360 voor jong en oud. Born is de naam van de nieuwste pack van Nike. Mercurial Superfly VI wil zeg dat het de 6de keer is dat deze schoenen zijn vernieuwd. Flyknit 360 vind je hieronder in het filmpje en laat het ontwerp zien. Nike ACC ook wel All Conditions Control voor ieder weertype en is nu ingevoerd tijdens het ontwerp. Je kunt dus zeggen dat een laag van de voorgaande schoen is verwijderd zonder de kwaliteit te verminderen. Een voordeel is dat het nu echt lichtgewicht voetbalschoenen betreft. Een unieke zoolplaat met vernieuwde noppensysteem voor de snelle voetballer. Nike Mercurial Superfly met sok met een Born Superfly VI Flyknit 360.

  • Nike: Flyknit 360
  • Superfly VI / 6
  • All Conditions Control
  • Orange and black

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.