Nike Neymar Mercurial Chrome Blauw

nike neymar mercurial chrome blauwIn de shop de Always Forward voetbalschoenen Nike Neymar Mercurial chrome blauw kopen? De lage variant bestel je eventueel hieronder ook direct.

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Pack: Always forward
 • Lichtgewicht: 191 gram
 • Ontwerp: Braziliaanse Ronaldo
 • Nike Mercurial Victory

Unieke voetbalschoenen voor de spelers die alleen vooruit willen. NJR Puro Fenomeno Pack is het zoveelste nieuwe Nike pack en nu voor het jaar 2018. Voetbalschoenen 2018 met een unieke kleurenpalet. Een inspiratie kwam van de Braziliaanse Ronaldo met zijn Ultra Speed uit 1998. De Nike Neymar Mercurial chrome blauw zien er qua kleur hetzelfde uit. Neymar Jr. is nu het gezicht van de nieuwste Nike voetbalschoenen. Lichtgewicht voetbalschoenen van 235 gram voor de sterspelers uit het voetbalteam. Ideaal voor de training en wedstrijd op natuurgras en kunstgras. Shop in de maten 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 tot 48,5 in de voetbalshop van Voetbalshirtsdirect.nl.

 • Neymar Puro Fenomeno Pack
 • Dynamic Fit Collar
 • Uniek noppensysteem
 • Sok-achtige fit

Je zal in de aanval moeten om wedstrijden te winnen. Dat heeft Nike in samenwerking met de sterren goed begrepen. Always forward, forward always! De titel van deze geweldige voetbalschoenen. De Nike Always Forward pack voorzien van opvallende blauwe kleuren en zilveren / chrome accenten. Hier ook de Neymar voetbalschoenen Puro Fenomeno 2018. Geweldige kleuren voor de koudere tijd die voor de deur staat. Ontworpen als lichtgewicht van 191 gram met een uniek Flyknit bovendeel. Check voor dezelfde kleuren ook de Nike Euphoria Mode voetbalschoenen.

Nike Neymar Mercurial Chrome Blauw

Flyknit vervaardigd bovendeel
Wat wil dat zeggen een Flyknit bovendeel? Het is een bovenkant met nu een constructie als sokkenachtige bovenkant. Flexibel ontworpen met het Nike logo aan de voorkant. Microstructuur voor de aanvallende spelers en zie je aan de voorkant van de schoenen. Het voelt zo licht alsof je helemaal geen schoenen aan hebt. Te dragen tijdens alle weersomstandigheden met het bekende ACC systeem. De schoenen kunnen ademen door de mesh-structuur en suède achtige vormgeving. Hoe noemen we de hoge variant? Dynamic Fit Collar maar dat kennen we nu wel. Uiteraard zorgt het voor extra ondersteuning en ziet het er ook nog eens tof uit.

 1. Shop jij het liefst online of in de fysieke winkel?
 2. Hoeveel geld geef jij max uit aan voetbalschoenen?

Innovatieve zool en vernieuwde noppensysteem
Nikegrip kennen we wel na alle voetbalschoenen die we gezien hebben. Geweldige technologieën die jou als voetballer verder helpen. Aan de achterkant vinden we nog steeds de bekende M. Nike Neymar Mercurial chrome blauw heeft een speciale 3D-textuur en inlegzool. Je gaat nu nog beter voetballen met deze complete schoenen. Nike Always Forward voor snelle acties en zorgen dat jij wendbaar bent. Het noppensysteem is daarom aangepast. Je kunt dus snel rennen, vertragen en acties naar diverse richtingen maken zonder weg te glijden. Lichtgewicht voetbalschoenen zelfs met innovatieve zool. FG noppen welke staan voor firm ground voor natuurlijke ondergronden. Maak je tenue compleet met deze blauwe voetbalschoenen met zilveren accenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *