Nike Voetbalschoenen Phantom Zwart

nike voetbalschoenen phantom zwartDe Phantom VSM black en blue met naam: Nike voetbalschoenen Phantom zwart zijn op de markt gekomen in unieke kleuren. Je kan deze al bestellen vanaf maat 26 maar die zijn zo weg. Nike voetbalschoenen zijn een perfecte keuze. Wat vind je van de kleuren?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Geschikt: natuurlijke ondergronden
  • Maat: 38,5 tot 47,5

De Nike voetbalschoenen Phantom zwart hebben ook vergelijkbare voetbalschoenen zoals de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen. We hebben inmiddels afscheid genomen van de revolutionaire Magista lijn. Toch zijn ook de Phantom Vision met dat idee nog ontworpen. De sockliner is de sok die als het ware verbonden is met de voetbalschoen. Kies ook eens voor de Nike Kinetic Black voetbalschoenen 2020.

De lichtgewicht Nike Always forward voetbalschoenen zijn een uitkomst voor alle voetballers.

De Nike hoge voetbalschoenen van Nike bestaan uit de Phantom Vision lijn en de Mercurial Superfly lijn met de meest prachtige kleuren. Een groot voordeel van de revolutionaire lijn is de sockliner. De sockliner is de sok die als het ware verbonden is met de voetbalschoen. Een aantal sterspelers die wij in de Nike voetbalschoenen Phantom zwart hebben zien rondlopen zijn Iniësta, Eden Hazard, Vidal en de Braziliaan Thiago Silva. Hazard draagt de voetbalschoenen omdat ze naar eigen zeggen perfect passen bij het Chelsea tenue. Het maakt dus niet uit of je doelman of spits bent iedereen heeft profijt van de voetbalschoenen. Een aantal nieuwe technologieën zijn aan de hoge voetbalschoenen toegepast.

Nike Voetbalschoenen Phantom Zwart

Nike voetbalschoenen kun je nu personaliseren door één van negentien vlaggen aan de zijkant te borduren. De nieuwste zijn de Nike Phantom Vision 2018 FG. Het is tevens mogelijk om een 5-tal tekens aan de andere kant de krijgen. De Dynamic Fit technologie zorgt niet alleen voor de ideale pasvorm maar stopt ook irritatie aan de voet. Je denkt al snel dat het een mooi praatje van Nike is maar de Nike voetbalschoenen Phantom zwart geven je zelfvertrouwen wanneer je het veld op stapt. Je voelt de bal nog beter dus is het in je voordeel wanneer je moet passen of een vrije trap moet nemen. De silicone laag aan de bovenkant van de hoge voetbalschoenen geven een soort 3D effect mee. Nike touch zorgt voor gevoel bij elke beweging maar ook om de bal op de juiste manier te plaatsen.

Het Flyknit systeem is geweven en zorgt voor extra comfort en perfecte pasvorm. Wanneer je de voetbalkousen in de schoen doet wordt het één geheel. De Nike voetbalschoenen FG zijn extreem ligt en zorgt dat water niet kan worden geabsorbeerd. Wanneer je veel in beweging bent is dit de perfecte hoge voetbalschoen van deze tijd. FG in de naam wil zeggen dat de voetbalschoenen bedoeld zijn voor natuurlijke ondergronden zoals gras. De nieuwe collectie van Nike bestaat uit Nike hoge voetbalschoenen. Hieronder een samenvatting wat je kan verwachten:

  • FlyKnit materiaal
  • Dynamic fit Collar
  • Silicone laag
  • Lichtgewicht voetbalschoenen
  • Natuurlijke ondergronden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *