Nike Kinetic Black Voetbalschoenen 2020

nike kinetic black voetbalschoenen 2020Koop hier de Nike Kinetic black voetbalschoenen 2020 in de store. Je kunt ze nu bestellen voor de tweede voetbalseizoenshelft. In de maten 26 tot 50 te verkrijgen. Wie wilt er geen zwarte voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • De beste online prijs
  • Varianten: Mercurial, Tiempo & Phantom

We zagen al veel nieuwe voetbalschoenen met nu dus ook compleet zwarte voetbalschoenen. Tegelijk kwamen ook de Nike Voetbalschoenen Roodzwart Future Lab op de markt dus je hebt keus genoeg. Shop hieronder direct de nieuwste zwarte voetbalschoenen :).

Sterren als Eden Hazard, Robert Lewandowski, Kevin de Bruyne en Virgil van Dijk gaan deze schoenen dragen.

De nieuwste technologieën zijn toegevoegd maar dat is niks nieuw. Een strakke afwerkingen wat nu in 2020 ook wel mag en helemaal voor deze prijs. Wil jij de 2de seizoenshelft starten op nieuwe voetbalschoenen? Je kunt ze bestellen in 4 varianten. De zwarte low key worden gedragen door spelers als Eden Hazard, Robert Lewandowski, Kevin de Bruyne en Virgil van Dijk

  • Nike Football
  • Mercurial, Phantom, Tiempo
  • Blackout sole plate
  • Kangoeroeleer

Nike Kinetic Black Voetbalschoenen 2020

Deze zijn op de markt gekomen voor junioren en volwassen. Je kunt ze vanaf maat 26 bestellen tot 49. Om precies te zijn tot 48 3/4. Kies 1 van de varianten zoals de Mercurial Superfly, Phantom, Tiempo of Hypervenom voetbalschoenen. Ze hebben allemaal iets unieks maar zijn wel allemaal in het zwart. Ook hebben ze allemaal een lederen bovenkant van kangoeroeleer met een licht reflecterende omlijnt embleem. Een geweldig en klassiek design beschikbaar voor jong en oud. Ga ook eens langs bij de Neymar signature Mercurial voetbalschoenen en Nike voetbalschoenen roodzwart Future Lab.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *