Nike Mbappe Voetbalschoenen Rood Kind

nike mbappe voetbalschoenen rood kindKoop hier de Nike Mbappe voetbalschoenen rood kind met naam Mercurial Superfly 7. In de shop kan je ook eens langs de andere kleuren van deze baas. Je vindt bij ons altijd de beste prijs voor de voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Pack: Future Lab
  • Kleuren: rood en zwart
  • Mercurial Superfly 7

Je kunt bij ons direct de Nike Mercurial Superfly VII FG bestellen via Unisportstore.nl. Ze hebben ook nog de varianten Phantom, Tiempo en CR7 op de markt gebracht. Naast Mbappe zijn ook de spelers Philipe Coutinho, Neymar Jr. en Marcus Rashford die voorzien zijn van deze Mercurials. De grootste Nike lancering ooit met de prachtige kleuren rood en dus ook een black pack.Ga bijvoorbeeld voor de Nike Mercurial Superfly 7 Kinetic zwart kindermaat.

Naast Mbappe worden deze Mercurial’s ook gedragen door Cristiano Ronaldo, Neymar, Coutinho en Eden Hazard

Inmiddels ken je de voetbalschoenen met sok wel he. Je kunt ze bestellen voor kinderen en junioren vanaf maat 28 tot seniorenmaat 49. De rode kleur wordt afgewisseld met zwarte accenten. Je gaat ze weer zien tijdens de toernooien bij de grote voetballers. De lip van de schoen is geïntegreerd en maakt de voetbalschoen tot 1 geheel. De fel rode kleur lijkt op sommige beelden op roze maar is het niet. Op de afbeelding zie je Nike aan de zijkant en aan de andere kant het swoosh logo.

Nike Mbappe Voetbalschoenen Rood Kind

Je kan de komende maanden gaan genieten van deze schoenen. Binnenkort begint de Champions League weer en wat te denken aan het EK voetbal. Je kunt zelf binnen 2 werkdagen al op de training verschijnen met deze Mercurials. Ben je bijvoorbeeld al in het bezit van een Liverpool thuistenue? Je kunt die lekker combineren met deze voetbalschoenen. Kies vandaag nog de voetbalschoenen die bij je passen uit de 2 verschillende pack. Je kunt ook voor de Nike Mercurial Vapor VIII Rood Future Lab gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *