Nike Mercurial Vapor 15 Mbappe Voetbalschoenen

nike mercurial vapor 15 mbappe voetbalschoenenHier kan je de Nike Mercurial Vapor 15 Mbappe voetbalschoenen bestellen. Air Zoom kennen we inmiddels wel voor een licht en fijn gevoel. We gaan deze zien om de voeten van superster Kylian Mbappé. Je kan ze hieronder direct bestellen in de maten 26 tot 49,5.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Nike Air Zoom
  • Maten 26 tot 49,5

Je loopt vol zelfvertrouwen het veld op met deze Vapors. Het geeft een gevoel of je over het veld vliegt omdat ze zo extreem licht zijn ontworpen. Je kunt nu van alle onmogelijke posities schieten (bijvoorbeeld op volle snelheid) zonder weg te glijden. Daarnaast heb je extra controle en zal je passing veel beter zijn. Het maakt dus ook niet uit op welke positie je staat in het veld.

Het is natuurlijk de bedoeling dat je optimaal kunt presteren tijdens de training of wedstrijd. Deze schoenen zullen je daar wel bij helpen. Als we kijken naar de schokdemping is daar ook een vernieuwing. De noppen zijn anders geplaatst en je hebt extra vering. Extra lekker als verdediger en fijn als je als spits veel passing en schoten moet verrichten. We hebben ook de hoge variant met de Nike Zoom paarsblauw Mercurial Dream Speed Superfly 9.

Nike Mercurial Vapor 15 Mbappe Voetbalschoenen

In deze schoenen zit ook mesh geplaatst. Wij kennen de mesh panelen van de voetbalshirts maar niet in de schoenen. Ze voelen dus fris aan in de regen en geeft dus extra comfort. Het bovenwerk is gemaakt van Vaporposite+. Deze combinatie van 2 frisse factoren zorgt voor een perfecte grasligging. Ideaal tijdens het dribbelen, passen of scoren. Een pack voor deze met de Nike Air Zoom Mercurial Vapor 15 Pro FG Blast.

We gaan nu verder met de pasvorm. Deze heeft veters dus je hoeft je geen zorgen te maken om de pasvorm. Flyknit geeft wel dat extra wat je nodig hebt om nog beter om je voeten te zitten. De noppen hebben we al genoemd dus rest ons niks anders dan je plezier te wensen. Ga hier ook voor zijn Paris Saint Germain Mbappe thuisshirt 2022-2023.

  • Zoom Air technologie
  • Vaporposite+ en mesh
  • Flyknit technologie (pasvorm)
  • Tri-star noppen
  • Inlegzool met extra demping
  • Geschikt voor harde natuurgrasvelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *