Nike Mercurial Superfly 7 Kinetic Zwart Kindermaat

nike mercurial superfly 7 kinetic zwart kindermaatKoop hier de Nike Mercurial Superfly 7 Kinetic zwart kindermaat voetbalschoenen. Ze zitten met een normale pasvorm en hebben de nieuwste technologieën. Shop ze hieronder direct voor de beste prijs.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Pagina 2 van de voetbalschoenen
  • In: mini, kids, kinder en junioren
  • Nike Flyknit 360

Ga hier direct voor de Nike Mercurial Superfly VII welke te krijgen zijn in Elite en normale variant! Je kunt ze in ieder geval bestellen vanaf €49,99. Daarnaast heb je ze morgen al in huis. Ga hierboven direct naar je favoriete aanbieder en wel Voetbalshop.nl. Je kunt ze ook als varianten Nike Mercurial Vapor XII CR7 FG en Nike Mercurial Vapor 14 Elite FG grijs bestellen.

Je kunt deze schoenen dragen op stevig en droog natuurgras. Ze hebben een gewicht: 194 gram.

Ze zijn vanaf nu dus ook in kindermaten te verkrijgen. Ook omdat Neymar de schoenen draagt gaan ze als een trein. In onze voetbalschoenenwinkel hebben we alle varianten op een rij gelegd voor je. Ga je wekelijks naar de training of wedstrijd? Je kunt dan morgen de Nike Mercurial Superfly 7 dragen voor kids. Haal het maximale uit jezelf met de nieuwste schoenen.

Nike Mercurial Superfly 7 Kinetic Zwart Kindermaat

De lichtgewicht voetbalschoenen wegen slechts 193 gram. Ze zijn dan ook ontworpen voor de dynamische voetballer in het veld. Mercurial’s van Nike worden geprezen door de geweldige Nikeskin. Je kunt dus een nog betere passing verzorgen en heb je altijd balcontrole. ACC ook wel all conditions control zorgt ervoor dat je tijdens alle weertypes kunt voetballen. Ga direct voor de hoge voetbalschoenen welke Dynamic Fit Collar genoemd wordt. Deze vormt zich naar de voet dus ideaal. Verder hebben ze een nieuwe grip en noppensysteem dus hoppa pak maar in.

  • Nike Mercurial Superfly 7
  • Vernieuwde Flyknit
  • ACC = all conditions control
  • Dynamic Fit Collar ook wel sokfit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *