Nike Mercurial Vapor 14 Elite FG Grijs

nike mercurial vapor 14 elite fg grijsDe met Flyknit 360: Nike Mercurial Vapor 14 Elite FG grijs voetbalschoenen kopen? De hoge Superfly variant met de Mercurials of Phantom visions om er 2 te noemen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €49,99
  • In: kinder, junior, heren en vrouwen
  • Flyknit 360 structuur
  • Nikeskin en ACC technologie

Voetbalschoenen Nike Mercurial Superfly met de nieuwste lijn Progress. Vapor 14 is ontworpen voor het tweede seizoenhelft voor de wedstrijden in de Champions League. Shop de voetbalschoenen in de online voetbalschoenenshop in kinder, dames, heren, vrouwen, mannen, junior en kids maten. Je kunt hier ook de Nike Mercurial Superfly met sok bestellen.

Deze worden gedragen door de Portugese voetbalster Cristiano Ronaldo met een gewicht van 205 gram

We noemen de Champions League want dit is het podium waar de Mercurial Vapor XIIII zijn geïntroduceerd. De vorige keer bijvoorbeeld door Neymar Jr. Het was even wachten op deze in het grijs met blauw maar wat een resultaat. Nike Mercurial Vapor XII worden ook gedragen door Alexis Sanchez en Eden Hazard om wat oude sterren te noemen. De lichtgewicht voetbalschoenen door de 360 Flyknit van Nike met een gewicht van 205 gram. Nike Mercurials ontworpen voor iedere positie in het veld en de komende maanden zeker te zien op de velden.

Nike Mercurial Vapor 14 Elite FG Grijs

Het bijzondere aan de voetbalschoenen is de opbouw in lagen. Een manier om de Nike Vapor Born 360 zo licht te ontwerpen. Deze zijn geschikt voor alle ondergronden en weersomstandigheden. ACC ook wel All Conditions Control in combinatie met de Nikeskin blijven de schoenen in perfecte staat. Voetbalschoenen schoonmaken? Je kunt ze het beste na een training of wedstrijd direct schoonmaken. Zorg dat de schoenen niet uitdrogen en laat ze niet bevriezen. De unieke hielvorming van de schoenen zorgen voor een perfecte fit. Nike Flyknit 360 is compleet vernieuwd voor de Nike Mercurial Vapor 14 Elite FG grijs.

De nieuwste voetbalschoenen van het seizoen met de Neymar grijze The Progress voetbalschoenen 2022. Neymar wordt genoemd wat hij is het gezicht van deze Vapors. Nikegrip op de zool en buitenkant om geweldig snelle acties te maken en verdedigend in te grijpen wanneer nodig. Het ontwerp is zorgvuldig gedaan en Nike heeft al gemeld dat het chroom in de loop van de tijd kan vervagen. Verder zijn ze voorzien van veters en de Nike swoosh aan de zijkant en voorkant. Een prachtige voetbalschoen om als een baas op de training of wedstrijd te komen. Ga hier ook langs de nieuwste roze voetbalschoenen Air Zoom Mercurial Vapor Luminous.

  • Nike voetbalschoenen
  • Gedragen door: Neymar, C. Ronaldo en Sanchez
  • Lichtgewicht: 205 gram
  • Nikegrip en Nikeskin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *