AC Milan Thuisshirt Special Edition Nemen 2022

ac milan thuisshirt special edition nemen 2022Hier een AC Milan thuisshirt special edition nemen 2022 met de bekende kleuren en banen. Ook in het zwart met rood maar met apart wit er in. In de shop vind je naar de wedstrijdkleding ook trainingspakken, merchandise, t-shirts en complete tenues.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €54,95 mini
  • In: kids, junior, dames en heren
  • Seizoen: 2022/2023

Hier hebben we voetbalkleding met vandaag het unieke shirt in de voorspelbare kleuren. Eerder zagen we al het AC Milan uitshirt 2017-2018 gelekt. Het is altijd wel populaire wedstrijdkleding voor jong en oud. De voetbal trainingspakken van Milan zijn nog steeds het meest verkocht. Wil je dus een AC Milan voetbalshirts kopen? Deze maar ook merchandise en cadeaus worden boven de 70 euro gratis thuisbezorgd. Voetbalkleding is beschikbaar in de maten junioren, kinderen, dames en heren maten.

Dit unieke shirt is maakt van 100% gerecycled polyester.

De voetbalshirts zijn altijd uitgelicht in de Milan store. Een prachtige rood met zwart voetbalshirt welke de strepen weer op de schouder heeft. De witte accenten komen van het adidas logo, Emirates Fly Better in het midden en wit in het AC Milan logo. Een Serie A badge is voor 4.95 te stikken op de mouw. De voetbalkleding zoals het thuisshirt, uitshirt en Europese shirt zijn te verkrijgen. Koop bijvoorbeeld een Alessio Romagnoli shirt, Ibrahimovic voetbalshirt, kleding, t-shirt of keeperskleding.

AC Milan Thuisshirt Special Edition Nemen 2022

adidas AC Milan voetbalkleding 2022/23 zoals gezegd met de trainingspakken als populairste product. De trainingspakken en presentatiepakken worden gesplitst in een sweater, trainingsjack, anthem jack of trui in combinatie met een trainingsbroek. Je kunt dus bijvoorbeeld ook kiezen om een compleet Puma AC Milan trainingsset te kopen of een los adidas AC Milan Pre-Match jacket groen of zwart voor kinderen of senioren. Shop hier de AC Milan voetbalkleding zoals de wedstrijdshirts maar dus ook de trainingspakken. Zie ook het Juventus thuisshirt 2017-2018 gelekt of scoor een Manchester United regenjas 2017-2018.

  • Club: AC Milan
  • Verwachte voetbalshirts
  • zwart / rood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *