Nike Hypervenom Phantom GT2 Progress Voetbalschoenen

nike hypervenom phantom gt2 progress voetbalschoenenHier de Nike Hypervenom Phantom GT2 Progress voetbalschoenen kopen. Deze hebben we bijvoorbeeld ook als de Nike Neymar voetbalschoenen. Unieke football boots welke naast Neymar worden gedragen door Gonzalo Higuaín, Pierre-Emerick Aubameyang en Lewandowski.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €54.95 kids
  • In: kids, kinderen, vrouwen en heren

Nike “Rising Fast” is gelanceerd voor het toptalent uit de grote competities. We zijn benieuwd naar de jonge sterren die hierop gaan spelen zoals Asensio en Kylian Mbappé. Een carrière voor veel jonkies bij de verschillende voetbalverenigingen moet nog beginnen maar hier de beste schoenen daarvoor. Shop de Hypervenom Phantom voor kinderen en senioren. Bestel ook bijpassende scheenbeschermers en meer voetbalkleding.

Nike Phantom GT is de nieuwste innovatie die slecht 190 gram weegt.

Helden van de toekomst maar ook de helden van nu. Het nieuwe seizoen is nog bezig en binnenkort hebben we de finale van de Champions League. We gaan uit van een geweldig seizoen met nog mooiere voetbalschoenen. Hypervenom Phantom GT2 FG Rising Fast staat voor trainen en hard werken. De helden van de toekomst in het vooruitzicht. Aanvallende spelers maken gebruik van deze schoenen maar ook middenvelder, verdedigers en keepers. Een progress pack bestaat verder uit trainingskleding, shirts en veel meer Nike producten.

  • Hypervenom Phantom
  • Making Progress Pack
  • Nike voetbalschoenen

Nike Hypervenom Phantom GT2 Progress Voetbalschoenen

De Nike Hypervenom Phantom met de nieuwste grijze voetbalschoenen. Welke kleur is jouw favoriet van de afgelopen jaren? De garen om de schoenen bevatten een uniek flexibel systeem. ACC kennen we inmiddels en de naden lopen perfect aan de bovenkant. Voetbalschoenen voor natuurlijke ondergronden maar ook geschikt voor kunstgras. Zoek je schoenen voor regenachtige dagen maar ook voor de zomerse sferen dan zit je goed met deze Nike Hypervenom Phantom voetbalschoenen.

  • Flyknit voor flexibiliteit
  • Lichtgewicht voetbalschoenen
  • Sok achtige fit.
  • All Conditions Control (ACC)

De Hypervenom Phantom 3 met unieke opbouw voor zowel verdediging als aanval. Een speciale Strike Zone voor schieten maar ook voor een perfecte passing. De schuim is de bovenlagen welke Poron Foam Pods worden genoemd voor flexibele bewegingen. Geweldige voetbalschoenen voor een ideaal contact met de bal. Shop de voetbalschoenen en Neymar voetbalschoenen nu voor kinderen en senioren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *