Hypervenom Phantom III Game of Gold Academy

hypervenom phantom iii game of gold academyHier de Hypervenom Phantom III Game of Gold Academy in onze shop. Welke spelers dragen deze schoenen? Pierre-Emerick Aubameyang en Cavani hebben we al gezien op de schoenen. Ontworpen als Firm en artificial ground football boots.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Boots: Academy en Elite
  • Nike lijn: Game of Gold

Nike Hypervenom Phantom III in het zwart met goud voor de toppers van de Europese velden, professionals en natuurlijk te zien op de amateurvelden. Shop hierboven direct de Academy voetbalschoenen Nike. In de voetbalshop ook de Elite via Hypervenom Phantom 3 zwart goud Elite.

Higuaín, Cavani en Pierre-Emerick Aubameyang hebben we al gezien op de nieuwste Hypervenom’s. Nike Hypervenom Phantom III gedragen door spelers die de wedstrijd in goud kunnen omzetten. De vernieuwde sok wel Dynamic Fit Collar wordt genoemd zorgt voor een betere feeling om de voet. Daarnaast is het interieur ook aangepast zodat ze beter passen rondom de voetbalkousen. Opvallend de geweldige Nike swoosh aan de voorkant in het goud. Hoge en lage voetbalschoenen al verkrijgbaar in de categorie 90 euro voetbalschoenen. Beschikbaar voor junioren, kinderen, vrouwen, meiden, heren en mannen.

Hypervenom Phantom III Game of Gold Academy

In de voetbalshop de unieke Nike Hypervenom Phantom 3 zwart gouden voetbalschoenen. Uniek want de Nike Hypervenom Phantom GT2 Progress voetbalschoenen komen altijd voor de Mercurials, Magistas en Tiempo’s. Een kleurenpalet die we de komende maand dus ook zien op de andere voetbalschoenen. Naast de Nike Hypervenom ook de scheenbeschermers en zaalvoetbalschoenen in het goud met zwart. Hypervenom’s in? FG (Firm Ground), AG (Artificial Ground) IC (Indoor) en SG (Soft Ground). Shop de Hypervenom Phantom III Game of Gold Academy maar ook bijpassende scheenbeschermers en trainingskleding.

  • Dynamic Fit Collar
  • All Conditions Control
  • Poron Foam Pods
  • Finite Element Analysis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *