Nike Hypervenom Phantom 3 Wit Groen

nike hypervenom phantom 3 wit groenGedragen door Higuaín, Aubameyang en Lewandowski de Nike Hypervenom Phantom 3 wit groen. In de varianten Academy, Pro en Elite. All Conditions Control (ACC) en Dynamic Fit Collar zorgen voor schoenen voor ieder weertype. Wat vind je van deze voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, kinderen, vrouwen en heren
  • Varianten: Academy, Pro en Elite

We hebben al veel verschillende kleuren en varianten voorbij zien komen. Bij deze schoenen kan je ook een vlag laten stikken. Voor welk land zou jij kiezen om achterop te laten bedrukken?

Witte World Cup 2018 voetbalschoenen voor de sterspelers tijdens de toernooien. Een overzicht van alle beschikbare football boots vind je via Nike Just do It Bring Your Game wit. We gaan de voetbalschoenen zien op de World Cup 2018 in Rusland. Prachtige boots gedragen door Lewandowski maar ook spelers die niet op het WK zijn zoals Aubameyang. De Nike Just Do It pack met geweldige kleuren en nog betere technologieën. Witte voetbalschoenen zijn altijd al populaire voetbalschoenen geweest. Speciaal voor het WK voetbal kan een vlag in driehoek worden bedrukt aan de achterkant. Flyknit welke zorgt voor steun en stabiliteit met een verstevigde sok. All Conditions Control (ACC) nodig voor de warme dagen op het toernooi in Rusland. Shop deze nu voor jong en oud.

Nike Hypervenom Phantom 3 Wit Groen

Bij Voetbalshirtsdirect.nl is het geweldig om de Nike WK voetbalschoenen 2018 wit aan te bieden. Het is niet alleen de kleurencombinatie met de veters, ondergrond, noppensyteem en vernieuwde hiel. De strike zone voor de aanvallers kan ook goed worden gebuikt voor verdedigers met een tackle of actie. Dynamic Fit Collar staat voor de plaatsing van de schoen wanneer een actie wordt aangegaan. We zijn benieuwd welke sterren de Nike WK voetbalschoenen 2018 wit allemaal zullen dragen op het Wereldkampioenschap voetbal. De voetbalschoenen zijn in ieder geval beschikbaar voor pro’s, amateurs en elite dus voor iedereen. Met een gewicht van 187 gram mogen de Nike Hypervenom Phantom 3 wit groen met recht lichtgewicht voetbalschoenen worden genoemd.

  • Nike football
  • Variant: Hypervenom Phantom 3
  • World Cup voetbalschoenen
  • ACC all conditions control
  • Dynamic Fit Collar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *