Nike Magista Obra II Pro Wit Rood

nike magista obra ii pro wit roodNike Dynamic fit Collar en Flyknit 360 vormen de Nike Magista Obra II Pro wit rood. De Nike swoosh met rode baan om het grijze. Een aantal sterren die deze voetbalschoenen dragen zijn Götze, Bonucci en Matuidi.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Elite FG Limited edition
  • Kleuren: wit en rood

In de shop de hoge Voetbalschoenen met de geweldige kleuren wit en rood en een grijze Nike swoosh. Beoordelingen en prijzen zijn vergeleken en via direct bestellen kom je bij de goedkoopste aanbieder. Een oranje variant met de Nike Mercurial Superfly 6 wit oranje en Nike Zoom Mercurial Vapor 15 oranje voetbalschoenen.

Een hele collectie in het wit met de legendarische worden: Wear white while the world is watching. Beschikbaar in de lage en hoge varianten voetbalschoenen in de store. Nike just do it bring your game wit pack voor het wereldkampioenschap voetbal en daarna. Gedragen door de sterren Götze, Bonucci en Blaise Matuidi met een klasse design. WK 2018 voetbalschoenen wit met een lichtgewicht ontworpen van slechts 216 gram. uniek is de bubbelvorm achtige reliëf aan de voorkant voor schieten en passing. Shop de nieuwste witte Magista hoge voetbalschoenen voor het WK.

Nike Magista Obra II Pro Wit Rood

Speciaal ontworpen voor de sterren tijdens het Wereldkampioenschap voetbal. Kan jij niet wachten op de nieuwste Nike Magista Obra II Pro wit rood? Shop ze alvast in de voetbalshop. Nike Dynamic fit Collar kennen we inmiddels en wil zeggen de ge-integreerde sok. Niet uniek maar blijft mooi op te zien. ACC ook wel All Conditions Control voor ieder weertype maar op de FIFA World Cup 2018 waarschijnlijk warm. Nike Flyknit welke is verstevigd en meermaals getest door de sterren. Vernieuwde noppensysteem en ribbels maken de WK 2018 voetbalschoenen wit.

  • FIFA World Cup 2018 boots
  • Götze, Bonucci en Matuidi
  • Nike Dynamic fit Collar
  • ACC All Conditions Control
  • Nike Flyknit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *