Nike Mercurial Superfly 6 Wit Oranje

nike mercurial superfly 6 wit oranjeJe vindt hier de Nike Mercurial Superfly 6 wit oranje. Ze zijn deels wit en oranje bovenkant. Je kunt deze hieronder direct bestellen als amateur tot pro variant vanaf maat 26. Wat vind je van deze lijn met witte boots?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinder, dames, junior en heren
  • Kleuren: wit, grijs en oranje
  • Varianten: Pro, Elite en Academy

We hebben in de voetbalschoenenstore weer de nieuwste schoenen met nu de Euphoria’s van Nike :). Wij hebben de aanbieders vergeleken van de Mercurial’s zodat jij via direct bestellen direct de beste vindt! Je kunt ze morgen al ontvangen en ze worden ook nog eens gratis thuisbezorgd :). We hebben ook de lage Mercurial’s 12 via de blauwe link: Nike Zoom Mercurial Vapor 15 oranje voetbalschoenen.

Deze Nike voetbalschoenen maken je een betere voetballer – VSD

Hier gaat het over het 6de hoofdstuk van Nike Mercurial. Hier zijn het deels witte Nike Mercurial voetbalschoenen. Iedereen wil zijn voetbalkwaliteiten opkrikken en deze nieuwste Nike Mercurial Superfly 6 wit oranje dragen op de trainingen en wedstrijden. Ben jij een geboren leider of wens je gewoon de beste voetbalschoenen? Kies deze schoenen in de maten kinder, dames, junior en heren. Je kunt ook kiezen voor deze kleuren: Nike Mercurial Superfly 7 grijs rood.

Nike Mercurial Superfly 6 Wit Oranje

Het synthetische materiaal welke oogt op ribbels zorgt ook voor extra draagcomfort. Ben jij een voetballer die zijn bewegingen op hoge snelheid maakt? Of ben jij meer van snelle acties en wegdraaien? Je kunt dan zeker gaan voor goede voetbalschoenen. Wat wil de nieuwe Flyknit 360 zeggen? Een aantal lagen zijn verwijderd zodat de voetbalschoenen nog lichter zijn gemaakt. We gaan de voetbalschoenen nog zien in de eindfase van de competities.

De onderkant van de schoenen kan vervagen maar dat komt pas na maanden!

De voetbalschoenen zijn niet alleen voor senioren maar ook voor kind en junior. Voor jonge spelers is het belangrijk om direct de juiste boots te hebben. All Conditions Control kennen we op de Nike Mercurial Superfly 6 wit oranje welke dus tijdens ieder weertype gebruikt kunnen worden. Beschikbaar in de maten: 34 tot 48 2/3. Ook de jongste spelers hebben de sokken-fit welke Dynamic Fit Collar wordt genoemd. Maak vandaag je outfit compleet met de prachtige witte voetbalschoenen. Zie hier ook de nieuwste roze voetbalschoenen Luminous Mercurial Superfly.

  • Nike witte voetbalschoenen
  • Mercurial Vapor Neymar
  • All Conditions Control
  • Dynamic Fit Collar
  • Vernieuwde noppensysteem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *