Nike Mercurial Superfly 7 Grijs Rood

nike mercurial superfly 7 grijs roodKoop hier de Elite, Pro en Academy varianten van de Nike Mercurial Superfly 7 grijs rood. We hebben deze ook in kunstgras en indoor variant. 2 technologieën voor deze voetbalschoenen zijn Flyknit 360 en Dynamic Fit Collar. Wat vind je van deze kleurencombinatie voor voetbalschoenen?

direct bestellen vsd

  • Nike voetbalschoenen
  • Variant: Mercurial Superfly 7

Je gaat via de button direct naar voetbalshop. Hier hebben ze de nieuwste varianten uit de pack Neighbourhood. Als we kijken naar de voetballegendes, die zijn allemaal begonnen op straat. Daarom een unieke pack in de varianten Elite, Pro en Academy. Je kunt ze in 6 varianten bestellen in het grijs met rood. Je kunt ook langs de Nike Hypervenom Phantom 3 rood grijs met dezelfde kleuren.

  • Hoge en lage voetbalschoenen
  • Pack: Raised on Concrete
  • In: dames, heren, kinderen

Je denkt misschien grijs? Ja het klinkt misschien saai maar het zijn geweldige voetbalschoenen geworden. Nike Mercurial Superfly 7 grijs rood zijn de schoenen die ons echt terug nemen naar de straat. We kijken uit naar de start van alle competities. Een goede voorbereiding begint bij perfecte voetbalschoenen. Jij kunt nu als eerste op het voetbalveld komen met deze football boots. De lichtgewicht voetbalschoenen van 191 gram kan je lekker combineren met een FC Bayern trainingspak grijs 2018-2019.

Nike Mercurial Superfly 7 Grijs Rood

Hier zijn ze dan de Neighbourhood voetbalschoenen met unieke kleurenpalet. Een sterk bovendeel (Flyknit 360) welke is aangepast om meer stevigheid te creëren. Maak acties op hoge snelheid door de microstructuur op de Nike. Inmiddels is dit het 7de hoofdstuk en er is dus veel veranderd ook bij Voetbalshirtsdirect.nl. Nikeskin en ACC (All Conditions Control) kennen we welke zorgen voor ideale voetbalschoenen tijdens het wisselvallige weer in Nederland. Mesh ook verwerkt in de voetbalschoenen om meer lucht te vormen en luchtigere voetbalschoenen. Deze hebben dan weer een suède-achtige afwerking hebben. Je kunt de voetbalschoenen shoppen voor kinderen, heren, vrouwen, dames, mannen, junioren en kids.

Nike Voetbalschoenen special voor natuurlijke ondergronden met naam Firm Ground

Wat is dan geen vernieuwing? De Dynamic Fit Collar van de Nike Mercurial Superfly 7 Elite FG Neighbourhood grijs rood. Belangrijk voor de voetballer is het gevoel tussen voet en schoen. Het is ideaal wanneer je extra steun krijg en lijkt alsof je helemaal geen voetbalschoenen draagt. Een ideale pasvorm is belangrijk om blessures te voorkomen. Een vernieuwde zool en superieure grip met de technologieën van Nike. De onderkant is iets aangepast met een nieuwe samenstelling van noppen. Pebax-chassis geen idee wat het eigenlijk is maar men zegt de vorm van de voeten. Ga dus flexibel en bewegend de acties aan met de nieuwste Mercurials. Beschikbaar voor natuurlijk ondergronden zoals gras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *