FC Bayern Trainingspak Grijs 2018-2019

fc bayern trainingspak grijs 2018-2019Op de bank of als warming up kleding het FC Bayern trainingspak grijs 2018-2019 kopen? In het rood met grijs ook meer trainingspakken. Zou jij deze kleuren kiezen? Of wens je meer rood in het trainingspak?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: dames, kinder, junior en heren maten
  • 100% polyester en normale pasvorm
  • Bedrukking initialen mogelijk

In de FCB voetbal fanshop de nieuwste trainingspakken voor kinderen en senioren! De adidas FC Bayern presentatie trainingspakken shop je hierboven. Hier kan je het FC Bayern Munchen trainingspak sweater bestellen. Hoe ver denk jij dat Bayern dit seizoen gaat komen in de Champions League?

Hier het pak in de store voor kinderen, heren, vrouwen. Het trainingspak FC Bayern Munchen grijs bij onze partners en ook los te verkrijgen als los jack en trainingsbroek. In de maten 140, 152 en 176 voor senioren van XS tot XXXL. Een trainingspak van de topclub uit de Bundesliga. Zoek je unieke cadeaus of je kinderen aankleden met de beste trainingspakken? Ga dan voor de adidas FC Bayern trainingskleding. Dagelijks voetballen op de voetbalveldjes of naar de voetbaltraining? Ga dan in deze.

FC Bayern Trainingspak Grijs 2018-2019

In de shop de Bayern Munchen trainingspakken 2018/19 van de Duitse sportgigant. Duits voetbal populair in Duitsland maar ook in heel Europa. De sterren uit het verleden maar ook de prestaties in de Champions League hebben hier voor gezorgd. adidas FC Bayern trainingskleding bestaande uit de Bayern Munchen trainingspakken 2018/19, trainingsshirts, tassen, korte broeken en meer. Veel Europese clubs zijn gegaan voor een adidas ontwerp. Clima-cool is inmiddels ingeburgerd en zorgt voor een goede kwaliteit sportkleding. Shop ook los het FC Bayern trainingsjack 2018-19 of trainingsbroek. Vergelijkbaar met deze prijs het adidas Manchester United sweater trainingspak 2022 om nog een adidas variant te noemen.

De adidas FC Bayern trainingskleding outlet wanneer je naast het Bayern Munchen shirt op zoek bent naar meer kleding. Het Bayern logo en adidas logo in het rood net als de adidas accenten. Daarnaast heeft het trainingsjack met opvallende adidas stripes welke doorlopen tot over de trainingsbroek. Een FC Bayern trainingspak grijs 2018-2019 wordt geprezen door de hoeveel steekzakken en opbergmogelijkheden. Voetbal trainingspakken in steeds meer kleuren en variante voor het nieuwe seizoen. Je kunt ook kiezen voor een andere broek of Bayern Munchen trainingspakken 2018/19 in de kleuren rood, zwart of wit.

  • Officieel Bayern Munchen Shop artikel
  • Competitie: Bundesliga
  • Kleuren: grijs, rood
  • adidas Climacool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *