Gratis Ajax Uitshirt Zwart met Goud

ajax uitshirt zwart goudDe hoofdsponsor van Ajax, Ziggo in het midden van het gratis Ajax uitshirt zwart met goud 2018/2019 bij Voetbalshirtsdirect.nl. Stap over naar Ziggo Alles-in-1 en ontvang het uitshirt van de club voor niets. Een prachtig voetbalshirt voor de uitwedstrijden maar uiteraard met Ziggo in het midden.

direct bestellen vsd

  • Gratis ter waarde van €89,99

De nieuwste actie van Ziggo voor het gratis voetbalshirt Ajax als je overstapt nar Alles in 1. Je hebt de keuzen uit een pakket zoals start, complete en max. De prijzen kunnen we niet vergelijken maar bestel wat je wenst. Hier ook het nieuwe adidas Ajax uitshirt donkerblauw 2022-2023.

  • Ziggo alles-in-1
  • Pakket: start, complete en max
  • Bestel het shirt en krijg je geld terug
  • Aanbiedingen en acties

Gratis Ajax Uitshirt Zwart met Goud

Een geweldige Ziggo acties voor een gratis adidas Ajax uitshirt donkerblauw. Wat zijn de voordelen om over de stappen naar Ziggo? De service is werkelijk geweldig en je ontvangt gratis Ziggo sport. Je kunt dus naar Engels voetbal, Portugees voetbal, beker voetbal ook Formule 1 gratis kijken. Iedere vrijdag ook Inside Ajax op kanaal 14. Heb je een storing dat staat de monteur vaak dezelfde week nog op de stoep of komt je box updaten. De hoofdsponsor van Ajax komt in de toekomst met nog meer acties en aanbiedingen zoals het winnen van VIP tickets voor de Ajax wedstrijden.

gratis ajax uitshirt zwart met goud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *