Ajax 3rd Pre Match The Golden Standard Shirt 2022-2023

ajax 3rd pre match the golden standard shirt 2022-2023Hier het Ajax 3rd pre match the Golden Standard shirt 2022-2023 kopen. Het is uitgeroepen als 1 van de indrukwekkendste prematch shirts ooit. Deze valt iets langer dan je gewend bent en heeft verder een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junioren, senioren en kids
  • adidas voetbalkleding

Deze wordt voluit Amsterdamse merk Daily Paper Ajax Europese pre-match collectie 22-23 genoemd. We hebben het trainingsshirt al gezien om de schouders van veel spelers. Best wel vroeg eigenlijk al bij Bergwijn toen hij buiten de Arena stond. Gek dat het altijd zo snel wordt gelekt. Het unieke trainingsshirt kan natuurlijk ideaal worden gedragen al supporter. Het prachtige trainingsshirt in onze voetbalshop als warm loop kleding. Bestel deze hierboven exclusief bij de Ajax shop.

Je kunt het pre match shirt ook bedrukken met naam en nummer. Kies deze voor kinderen maar ook voor senioren.

Het shirt is ontworpen als adidas voetbalkleding met een prachtige kleur. De logo’s en adidas strepen zijn weer uniek. Je kunt deze compleet maken met het 3rd anthem jacket 2022-2023. Bekijk in de Ajaxshop alle artikelen voor de beste prijs. In de voetbalshop van Voetbalshirtsdirect volgt later nog veel meer kleding. Kijk in onze Ajax fanshop ook eens naar het Ajax trainingspak rood 2018-19 en polo. Heel veel plezier tijdens de wedstrijden in de Champions League.

Ajax 3rd Pre Match The Golden Standard Shirt 2022-2023

Het Ajax trainingsshirt met uniek patroon dus te verkrijgen in de senioren variant en voor kids. We zullen naar alle waarschijnlijkheid nog veel over horen over de trainers. We zijn benieuwd naar de opstartfase in het begin. De eerste wedstrijden in de competitie zijn begonnen. Straks kunnen we weer lekker op woensdag en donderdag voor de televisie gaan zitten. We wensen Ajax vanaf hier succes en aan het eind van het seizoen met de pak schaal.

  • AFC Ajax
  • adidas voetbalkleding
  • Trainingskleding met uniek patroon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *