adidas Ajax Europees Zwart Shirt 2020-2021

adidas ajax europees zwart shirt 2020-2021Koop hier het adidas Ajax Europees zwart shirt 2020-2021 speciaal voor de Champions League. Je kunt ook langs het nieuwe uitshirt voor wat meer info. Wat draag je liever? trainingsjacks of een compleet trainingspak?

y

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Champions League seizoen
  • Beschikbaar voor jong en oud

Je vindt het voetbalshirt met de gouden accenten. De Ajax Amsterdam kleding is bijvoorbeeld ook in het rood te krijgen. Wat te denken van het blauwe uitshirt. Je kunt deze in ieder geval krijgen in de maten Boys XS tot XXXL en natuurlijk te combineren met andere Ajax voetbalkleding. Bestel snel hierboven via de button. Hier ook het adidas Ajax 3de shirt zwart Jamaica 2021-2022 voor de verzamelaar.

Deze is geweldig populair voor de normale dagen. Wat valt gelijk op aan de Ajax shirt? Uiteraard de kleuren de gouden accenten. Het adidas logo heeft een witte kleur wat prima past in het totaalbeeld. De 3 sterren pronken natuurlijk boven het AFC Ajax Amsterdam logo. Je kunt deze morgen al in huis hebben als je vandaag besteld. adidas maakt voetbalkleding altijd met de bekende clima-cool technologie voor een perfecte lichaamstemperatuur. Je zult je dus altijd heerlijk voelen tijdens het dragen.

adidas Ajax Europees Zwart Shirt 2020-2021

Een Ajax zwart shirt voor de Europese wedstrijden heeft een extra dikke stof en is gemaakt van 100% polyester. We kunnen ook zeggen dat deze een normale pasvorm heeft. Nu denk je misschien, ik zie het elftal niet vaak in dit shirt? Klopt want deze is voor Europa. Je valt wel op met dit unieke voetbalshirt. Ga los en kies deze kleding voor sinterklaas of gewoon voor jezelf. Een prachtig shirt voor de koudere dagen of in de Johan Cruijff Arena. Hier ook het nieuwste adidas Ajax uitshirt wit 2023-2024.

  • AFC Ajax voetbalkleding
  • Champions League kleding
  • adidas clima-cool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *