Nike Chelsea Shirt

nike chelsea shirtCheck hier het Nike Chelsea shirt voor 2021/22. De officiële Chelsea shop staat weer vol met de nieuwste kleding :). Je kunt naast het thuisshirt ook gaan voor uitshirt en 3de shirts van Chelsea FC. We hebben hier een Stamford Bridge, Londen variant shirt. 

direct bestellen vsd

 • Direct naar Unisportstore.nl
 • Stamford Bridge, Londen
 • Nike voetbalkleding

Chelsea kan altijd steun gebruiken en het gaat de goede kant op. De introductie kwam van Werner, Ziyech, Jorginho en N’Golo Kante. Voetballers die er aankomend seizoen misschien wel niet meer zijn. Roman Abramovitsj zal balen van de wedstrijden in alle competities maar er komt een nieuw seizoen aan. Aan het thuisshirt ligt het in ieder geval niet. We gaan het thuisshirt zien in de Premier League, FA cup en League Cup. Je gaat hierboven via de button direct naar Voetbalshop.nl.

 • Beschikbaar in: kids, junior en senior
 • Sterspelers: Havertz, Werner en Kante

Je kunt kiezen uit een los Chelsea shirt 2021/22 of een compleet tenue! Selecteer zelf de voetbalbroekjes en kousen voor een volle winkelwagen. Wil je officiële Chelsea souvenirs en cadeaus? Je kunt het zo gek niet bedenken of de accessoires van de club zijn te bestellen. In de store hebben we naast officiële Nike voetbalshirts, trainingskleding maar ook een tal van accessoires zoals petten en sjaals. Een Nike trainingspak, minikit / mini tenue of andere Chelsea FC mode? Je zit hier goed voor het nieuwe Nike Chelsea thuisshirt 2022-2023, uitshirt of voetbal trainingspakken.

nike chelsea thuisshirt tenue 2021-2022

Nike Chelsea Shirt 2021-2022

Nike heeft de Chelsea FC thuisshirts ontworpen voor de wedstrijden op Stamford Bridge. De officiële lancering is gedaan door Pulisic en Kante. Kledingsponsor Nike is gepresenteerd op de altijd speciale manier met filmpjes en Youtube. Vijftien seizoenen gaan we Nike zien op de voetbalkleding dus dat duurt allemaal nog wel ff. Wat vind jij van het blauwe Chelsea shirt?

Stelling: Chelsea moet minimaal 2 prijzen pakken dit seizoen

Je hebt een Nike Chelsea voetbalshirt in de varianten thuis, away en third. De beschikbare shirts kunnen worden gepersonaliseerd met een bedrukking. Ga voor je eigen naam en nummer achterop of kies 1 van de sterspelers. Je kunt een Nike Chelsea voetbalshirt bestellen in de maten: kinderen, dames en senioren. Ga naar top 10 voetbalshirts 2021-2022 of shop hieronder de populairste Chelsea voetbalproducten.

  1. Chelsea trainingspak
  2. Chelsea thuisshirt
  3. Trainingsshirts en truien
  4. Uitshirt en Europees voetbalshirt
  5. Hazard shirt

Chelsea Football Club Geschiedenis

De Chelsea Football Club geschiedenis start allemaal op 10 maart 1905. The Blues werken sinds 2003 aan de weg toen Roman Abramovitsj de club overnam. Grote spelers werden gehaald en inmiddels zijn er ook wat prijzen gewonnen. Stamford Bridge is het stadion die wekelijks vol zit. De laatste Europese prijs is de UEFA Europa League in 2013 en een jaar daarvoor schreven ze de UEFA Champions League op haar naam. Nederlanders die het voetbalshirt van Chelsea hebben gedragen zijn: Arjen Robben, Boudewijn Zenden, Ruud Gullit en Ed de Goeij om een paar voorbeelden te noemen.

 • Chelsea Football Club
 • Opgericht: 10 maart 1905
 • UEFA Europa League winst: 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *