Frenkie de Jong Uitshirt Barca Roze 2020-21

frenkie de jong uitshirt barca roze 2020-21Koop hier het Frenkie de Jong uitshirt Barca roze 2020-21 met rugnummer 21. Een opvallend voetbalshirt voor de uitwedstrijden. Deze is uniek door de roze kleur en prachtige zwarte bedrukking.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Goedkoopste online aanbieder
  • Rugnummer 21
  • Middenvelder: F. de Jong

Een voetbalshirt die we gaan zien buiten Camp Nou. Naast zijn topwedstrijden bij Barca speelt hij natuurlijk ook gewoon in het Nederlands Elftal. Je ziet wekelijk bij Ajax dat ze deze sterspeler zeker missen. We hopen op een mooie toekomst voor deze jonge middenvelder. Liever het thuisshirt? Ga dan langs bij het FC Barcelona Frenkie de Jong shirt 2019-2020.

Stelling: Ik ben het eens met de Cruijff vergelijking

Een zwarte bedrukking is op zich niet nieuw. Unicef staat ook dit seizoen weer aan de onderkant. Het is een Nike ontwerp met een blauwe en rode schuine streep over het gehele voetbalshirt. Kies vandaag nog voor de Dri-FIT voetbalshirt en je hebt deze morgen al in huis. Wil je zijn nieuwste voetbalshirt? In onze winkel hebben we ook al het Frenkie de Jong Barcelona shirt thuis 2023-24.

Frenkie de Jong Uitshirt Barca Roze 2020-21

Zoals gezegd kan je het shirt voorbedrukt bestellen bij Unisportstore.nl. Omdat het bedrijf in Denemarken zit duurt het 2 dagen voordat je de kleding in huis hebt. Ach het is het wachten zeker waard. We zijn dan ook benieuwd wat jij van het shirt voetbalshirt vindt? Toch liever een andere speler achterop? Ga dan eens langs bij het FC Barcelona uitshirt Messi 2021-2022.

  • Sterspeler Frenkie
  • Nike Dri-FIT voetbalshirt
  • Blauwe bedrukking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *