FC Barcelona Uitshirt Messi 2021-2022

fc barcelona uitshirt messi 2021-2022Zoek je een uniek item en ben je Messi fan? Zie hier het FC Barcelona uitshirt Messi 2021-2022. We hoeven niet al te veel woorden vuil te maken als we het over de vlo hebben! Toch krijg je hier wat extra info! Liever de thuisvariant van het shirt? Je vindt deze in de Barca shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, senior en dames

Waar gaan we het Lionel Messi shirt allemaal voorbij zien komen? Natuurlijk in de Spaanse competitie, Champions League en Copa del Rey. Een voordeel is dat de wedstrijden vaak op Ziggo worden uitgezonden. Messi geboren in Rosario, Argentina speelt inmiddels al weer 16 jaar voor Barcelona. Hij is al jaren de sterspeler van Barcelona wat ook de populariteit van het shirt maakt. Deze is niet alleen voor de echte voetballiefhebbers maar ook als Barca fan is dit wel wat. Daarnaast ook unieke adidas voetbalschoenen Messi Nemeziz en veel meer kleding om je collectie nog groter te maken.

Lionel Messi heeft een persoonlijke kledingsponsor met adidas! Hij draagt dan ook de adidas Nemeziz voetbalschoenen!

FC Barcelona Uitshirt Messi 2021-2022

We vertellen hier nog wat over de materialen van het voetbalshirt en meer info. Daarnaast zijn er ook nog wat andere varianten beschikbaar in de shop. Het belangrijkste podium waar we van de shirts mogen genieten is de Champions League. Zijn shirt zien we dan lekker op dinsdag of woensdag op tv. Als je een voetbalfan bent kan je dat zeker bekoren. De shirts zijn ontworpen met een normale pasvorm zelf een baby variant heeft een perfecte vorm. Geweldig toch om de kleinste fans rond te zien lopen in deze kleding. De kans is groter dat ze deze superster later alleen via Youtube gaan kennen. Hij is nu toch al aardig op leeftijd maar wie zal het zeggen?

“A lion doesn’t concern himself with the opinions of the sheep.” – Lionel Messi

Alle shirts van Lionel zijn voorzien van rugnummer 10. Een nummer die al jaren wordt gedragen door hem. Hij heeft al heel veel records en zelfs het record van meest verkochte voetbalshirts ter wereld. Soms kan een transfer wel eens roet in het eten gooien. We kunnen verder zeggen dat het FC Barcelona uitshirt Messi 2021-2022 ontworpen is van 100% polyester. Twijfel je nu toch nog? Kijk verder in de shop wat beter bij je past! Ga bijvoorbeeld naar het Messi Paris Saint Germain shirt thuis 2023-2024. Denk jij dat Messi terug zal komen naar Barca?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *