Lionel Messi Shirt Kids PSG 2021-2022

lionel messi shirt kids psg 2021-2022We hebben hier weer het Lionel Messi shirt kids PSG 2021-2022. Je kunt deze ook als baby variant krijgen maar ook voor vrouwen en heren. Aan welke actie moet jij denken als je de naam Messi hoort?

direct bestellen vsd

 • Direct naar Voetbalshop.nl
 • Beschikbaar in: kids, junior, heren en dames
 • Rugnummer: 30

Als we in de rekken kijken voor kinderen zien we het Lionel Messi shirt in de maten 122 cm tot 170 cm hangen. Twijfel je nog over dit specifieke voetbalshirt? We hebben onderaan de pagina de replica variant voor je als je klikt op de button Voetbalshirtskoning. Alle kleding en dus ook dit shirt is ontworpen door Jordan X. De lijnen willen nog wel eens verschillen maar daar kom je wel overheen. Ben je benieuwd naar de prijzen en wat extra informatie over PSG? Je kunt bij Wikipedia terecht voor alles. Lionel Andrés Messi heeft al de nodige FIFA Ballon D’ors in zijn kast en heeft dus geen verder introductie nodig.

“When the year starts, the objective is to win with all the team, personal records are secondary.” – Lionel Messi

Lionel Messi Shirt Kids PSG 2021-2022

We gaan hier dieper in op het Lionel Messi shirt kids PSG 2021-2022 maar ook met extra informatie. Uiteraard is bij de start van een seizoen het Paris Saint-Germain thuisshirt geweldig populair. Dat komt niet alleen door de grote club maar ook door de man met rugnummer 30 achterop. Deze legendarische voetballer maakt gewoon helemaal onverwacht een transfer naar PSG. Altijd leuk om de wedstrijden in Europa te bekijken waar Messi op het veld staat. Misschien ga ik nu ook wel de Franse competitie volgen. Hoe lang denk jij dat we nog van Messi kunnen genieten op de velden? Hij zal toch ook een keer gaan stoppen?

 • Wat is dan het salaris van Lionel Messi? Bij PSG gaat hij 71 miljoen EUR verdienen

We hebben ook nog de variant: Messi shirt uit kids. Je kunt dus zeker bij ons terecht als het gaat om een complete verzameling. We hebben hier de blauw link voor je: FC Barcelona uitshirt Messi 2021-2022 waar je ook de kids variant kan bestellen. Uiteraard is het weer bekijken in welke kleuren deze variant dan op de markt komt. Net zoals het thuisshirt ook hier met rugnummer 30. Jordan ontwerpt alle kleding ook nog eens met een normale pasvorm. Heb je meer vragen? Laat het ons dan weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

We weten allemaal dat Messi klein is! Hij is vanaf zijn 13de hier voor behandeld… wist je dat de ziekenhuiskosten hiervoor 115.000 euro bedroegen per jaar.

Lionel Messi Voetbalshirt Kinderen

We kijken al langzaam uit naar het Lionel Messi shirt kids op de dinsdag en woensdag tijdens de Champions League wedstrijden. Weet jij wanneer Paris Saint Germain de Champions League heeft gewonnen? Nog nooit!!!
Dit shirt wil je dan ook bijna dragen als je op de bank zit. Ook extra gaaf als je bijvoorbeeld een FIFA toernooi hebt om deze dan te dragen. Toch is het al even geleden dat Messi de FIFA Ballon D’or op zijn naam wist te schrijven. Zal het dit seizoen weer zo ver zijn? Eigenlijk verdient hij het ieder seizoen wel!

⇓ Hieronder kan je de replica kleding van Messi bestellen! ⇓

replica voetbalshirts

Als we het hebben over een Messi shirt 2021/22 gaat het in deze gevallen om een voorbedrukt shirt. Ze zijn wel iets duurder dan een shirt zonder bedrukking. Je kunt dus een Messi shirt al bestellen vanaf €9,95. Uiteraard niet alleen de kinderen variant maar voor heren en dames het Paris Saint Germain thuisshirt 2020-2021. Hieronder een aantal vragen speciaal voor Google Voice en Search:

 1. Wat is de volledige naam van Messi? Lionel Andrés Messi Cuccittini.
 2. In welk jaar debuteerde Messi voor het Argentijnse voetbalelftal? 2005.
 3. Hoe lang is Lionel Messi? 170 cm.
 4. Wanneer maakte Messi zijn debuut voor FC Barcelona? 16 november 2003.
 5. Welke trainer was verantwoordelijk voor zijn debuut? Frank Rijkaard.
 6. Hoe vaak heeft Messi de FIFA Ballon d’Or gewonnen? 5x
 7. Wanneer ging Messi naar PSG? 10 augustus 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *