adidas Ajax Trainingspak Zwart Jamaica 2021-22

adidas ajax trainingspak zwart jamaica 2021-22Koop hier de jack in combinatie met een zwarte broek het adidas Ajax trainingspak zwart Jamaica 2021-22. In de online AFCA fanshop ook alle andere kleding van Bob Marley. Wat opvalt zijn de hoeveelheid sweater varianten als trainingspak. Maak je collectie compleet voor de training of om in te chillen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • In: kinder, junior, heren en vrouwen

De nieuwste trainingspakken en presentatiepakken voetbal vind je in de online fanshop van Ajax. Wij vergelijken de prijzen, beoordelingen en aanbieders zodat jij hierboven nog sneller kunt bestellen. Je ziet nu dus dat we voor het Bob Marley trainingspak hebben gekozen voor de officiële Ajax.nl/shop. Hier hebben we ook het adidas Ajax 3rd presentatie trainingspak zwart 2022-23.

  • Waar kan ik het beste Ajax kleding kopen? In de officiële fanshop want dan steun je direct AFC AJAX.

De nieuwste voetbal trainingspakken van AFC Ajax in trui, jack en joggingpak variant. Gaat je voorkeur uit naar het zwart trainingspak? Kies dan het Ajax trainingspak Jamaicaanse variant. Wens je meer een rood pak? dan kan je gaan voor het Ajax trainingspak uit de store. Je gaat deze sowieso veelvuldig zien op de trainingsvelden en in het straatbeeld. Een nieuw seizoen goed beginnen met de geweldige trainingskleding. Ga bijvoorbeeld ook eens voor het Ajax trainingsshirt groen 2019-2020 als je helemaal in Ajax wilt rondlopen.

adidas Ajax Trainingspak Zwart Jamaica 2021-22

We hebben in de online voetbal Ajaxshop veel meegemaakt. Dit is dan ook wel een extra uniek trainingspak. Deze is ontworpen door het Duitse sportmerk adidas met een Clima-cool technologie. De strepen zijn op de Ajax trainingstrui zwart en goud op de Ajax trainingsbroek. Uiteraard is het ook weer mogelijk om de sweater en trainingsbroek los te bestellen. Het adidas Ajax trainingspak Three little birds is verkrijgbaar in de maten kinderen, junioren, heren, mannen, vrouwen en dames en zelfs voor de kleinste fans. Wens je een bedrukking op het pak? Het is mogelijk door middel van initialen en nummer. Bezoek ook eens: Ajax.nl voor informatie over Ajax Amsterdam. We wensen je veel plezier met deze.

  • Trainingskleding adidas
  • Clima-cool technology
  • 100% polyester en normale pasvorm
  • Jamaicaans met zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *