Ajax Trainingsshirt Groen 2019-2020

ajax trainingsshirt groen 2019-2020Kies het Ajax trainingsshirt groen 2019-2020 met oranje accenten. Ook wel pre-match shirt genoemd voor de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Champions League. Je kunt ook een tal van andere kleding bestellen in de shop hieronder.

direct bestellen vsd

  • In: kinder, junior, heren en vrouwen
  • Clima-cool technologie

De nieuwe lijn van de uit-trainingskleding bestaat uit groene, zwart en oranje kleuren. Je zal deze kleuren ook wel terug zien in de uitshirts. Hierboven shop je direct de gouden trainingsshirts bij de officiële Ajaxshop. Je kunt deze kleding vandaag bestellen en morgen al in huis hebben. Shop dus je nieuwste trainingsshirts maar ook trainingspakken voor het nieuwe seizoen. Je kunt hier ook een bijpassend adidas Ajax 3de shirt Europees 2022-2023 of Ajax trainingsbroek zwart 2018-2019 organiseren.

De selectie van Ajax draagt deze kleding tijdens de warming-up in aanloop voor de uitwedstrijden en natuurlijk op De Toekomst.

Je kunt je kast aanvullen met het nieuwe Ajax trainingsshirt groen 2019-2020. Ga bijvoorbeeld voor het complete uittenue met een pak en uitshirt. We gaan deze kleding namelijk zien op de trainingen op sportpark de Toekomst. Daarnaast ook als pre-match shirt tijdens de uitwedstrijden. Het nieuwe Ajax shirt voor de training wordt gedragen door de sterren van Ajax. We vergelijken niet alleen de prijzen maar ook beoordelingen van de klanten zelf. De eerste vraag die we moeten beantwoorden: gaat Ajax de voorrondes van de Champions League wederom overleven?

Ajax Trainingsshirt Groen 2019-2020

Het Ajax trainingsshirt in de kleuren groen met oranje accenten. De kleding is ontwikkeld door de Duitse sportgigant adidas welke voorlopig de kleding voor haar rekening neemt. Edwin vd Sar heeft weer een lekkere deal geregeld. Je kunt dit shirt trouwens al bestellen vanaf €39,95. Een v hals en comfortabele pasvorm in alle denkbare maten. Als we kijken naar de lichaamstemperatuur is dit een belangrijk onderdeel van adidas en wordt gerealiseerd door de Clima-cool technologie. Je voelt dus lekker aan op het trainingsveld of in de sportschool. Je kunt de Ajax collectie nog even compleet maken met een trainingsbroek of short.

  • Naam: Amsterdamsche Football Club Ajax
  • Stad: Amsterdam
  • Opgericht: 18 maart 1900
  • Kledingsponsor: adidas
  • Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *