adidas Ajax Bob Marley Zwart Tenue 2021-22

ajax 3de shirt three little birds 2021-22Koop hier het fantastische adidas Ajax Bob Marley zwart tenue 2021-22. Je zag de geruchten vaker voorbij komen de laatste maanden. Footyheadlines begon met deze geruchten. Nu kan je deze bestellen via de officiële website. Klik hieronder snel door voor de beste prijs.

direct bestellen vsd

  • Direct naar de goedkoopste aanbieder
  • Three little birds
  • fantastisch Europees voetbalshirt

Het is eindelijk zo ver. We kunnen het bijzondere Ajax shirt dan eindelijk bestellen. De reggae baas wordt al vaak gelinkt met Ajax en in het stadion hoor je dan ook vaak three little birds. Hier moest toch een voetbalshirt bij komen. Je ziet het resultaat en wat een gaaf shirt is het geworden. Wat vind jij van het voetbalshirt?

adidas ajax bob marley zwart tenue 2021-22

Zoals je hierboven ziet is de bedrukking in het geel. De adidas strepen hebben de kleuren van Jamaica. Je ziet het misschien al op de afbeelding rechtsonder. Aan de achterkant 3 vogels op de 3 sterren van de recordkampioen. Een voetbalshirt niet alleen voor de verzamelaar maar ook voor de fans van mooie shirts. Kies hier ook het nieuwe adidas Ajax shirt Europees kids zwart 2023-2024.

adidas Ajax Bob Marley Zwart Tenue 2021-22

Het is dus een ontwerp van adidas. Dit wil zeggen dat het complete tenue met Clima-cool is voorzien. In combi met de mesh-panelen zorgt dit voor een heerlijk fris gevoel. Je kunt het tenue dan ook ideaal dragen tijdens de trainingen of wanneer je lekker op vakantie gaat. De unieke kleuren maken het echt als een bazen tenue. Bedruk bijvoorbeeld net als het filmpje Marley en dan rugnummer 10 achterop. Uiteraard kan je ook kiezen voor 1 van de sterren van het team.

  • Wat voor gevoel heb jij met Ajax in combinatie met Bob Marley? Is het de muziek in de Johan Cruijff Arena of heb jij een ander gevoel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *