FC Barcelona Frenkie de Jong Shirt 2019-2020

fc barcelona frenkie de jong shirt 2019-2020Jaa! Daar is het FC Barcelona Frenkie de Jong shirt 2019-2020 dan. De verdedigende middenvelder gaat voor een slordige 80 miljoen van Ajax naar FC Barcelona. Het zal een populair voetbalshirt worden want het is een wereldspeler.

direct bestellen vsd

  • Ster: Frenkie de Jong
  • Tranfer: 75 mln excl bonussen
  • Positie: verdedigende middenvelder

Voor alle partijen is dit natuurlijk een geweldige transfer. Als we kijken naar clubs als Willem II en RKC die ook maximaal mee profiteren. Nu dus ook Ajax want iedereen wil wel wat geld ontvangen. Wil jij dus het geweldige voetbalshirt van Frenkie bij zijn nieuwe club? Deze zal voorbedrukt beschikbaar komen bij Unisportstore.nl. Voor een bedrag vanaf €69,95 loop jij al dezelfde week op de training met het shirt :). Ga los met de nieuwste kleding van De Jong in de diverse Barca varianten.

FC Barcelona Frenkie de Jong Shirt 2019-2020

Nike zat al even te broeden wat er op de achterkant van het voetbalshirt moet komen. Het zal allemaal te maken hebben met commerciële belangen. Een grote vraag is natuurlijk hoeveel shirt er daadwerkelijk verkocht gaan worden. Veel mensen in Barcelona kennen deze speler wel maar is geldt dat ook voor de rest van de wereld. Gaat hij dus concurreren met het Messi Shirt 2019-2020? Het zal waarschijnlijk niet zo zijn! Zoek je een leuk cadeau voor een verjaardag? Ga dan gerust voor het FC Barcelona voetbalshirt van Frenkie de Jong.

  • Rugnummer van het Frenkie de Jong shirt?
  • Waar vind ik het goedkoopste voetbalshirt met bedrukking?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *