Home » Messi » Messi Shirt 2019-2020

Messi Shirt 2019-2020

messi shirt 2017-2018Jaha! Daar is het Messi shirt 2019-2020 weer vers van de pers:) Het meest verkochte voetbalshirt met bedrukking wereldwijd. Wil jij deze ook aanschaffen? Beschikbaar voor baby’s tot de aller oudste fans. Hoeveel jaren kunnen we nog genieten van deze superster denk jij?

direct bestellen vsd

+ Beschikbaar in: kids, junior, senior en vrouwen

+ Is Messi de beste ter wereld?

+ FC Barcelona Fanshop

Altijd leuk om je nieuwe Barcelona thuisshirt 2019-2020 een extra dementie mee te geven. Het shirt wordt dan origineel bedrukt en hoppa zo heb je een Messi shirt 2019-2020. Je hoeft het shirt niet zelf te creëren want Unisportstore.nl heeft voorbedrukte shirts van Lionel Messi. Twijfel je toch nog een beetje? Leg er dan een Messi shirt Argentinië naast en beslis dan. Messi is een geweldige voetballer waar we nog een aantal jaar van kunnen genieten. Je hebt voetballers en echte supersterren, Messi is het laatste.

Ga voor een voorbedrukt shirt van Messi en kies bijvoorbeeld later nog shorts en kousen! Je kunt je Barcelona thuisshirt ook later nog bedrukken!

Messi Shirt 2019-2020

Je kunt dus van je FC Barcelona voetbalshirt een Messi shirt 2019-2020 maken. Ze zijn te verkrijgen in 3 varianten van FC Barcelona. Voor de duidelijkheid: Messi thuisshirts, uitshirts en nog de 3rd voetbalshirts. Daarnaast ook van Argentinië het thuisshirt en uitshirt. Lionel Messi is de 5 time winnaar van de FIFA Ballon D’Or dus daar komen ook nog verschillende varianten van op de markt. Het Lionel Messi shirt kids is te verkrijgen in de maten 122 cm tot 170 cm. We gaan weer lang genieten van Lionel Messi en FC Barcelona in de Champions League. We zeggen het heel zeker maar je kan de klok er op gelijk zetten. Heb je binnenkort een FIFA toernooi en ben jij een FIFA-king? Hoe lache is het om in een Messi shirt 2019-2020 te gaan:)

“The best decisions aren’t made with your mind, but with your instinct.” – Lionel Messi

Hierboven zag je al even een link naar Wikipedia maar die hebben we ook naar FC Barcelona. Het is toch leuk om wat achtergrond info te vinden voordat je het shirt aanschaft. Misschien hebben we het al gemeld maar de Messi voetbalshirts hebben allemaal rugnummer 10. Let goed op want de meeste Messi voetbalshirts zijn voorbedrukt bij onze aanbieders. Wil jij een keer een thuiswedstrijd meemaken in de La Liga? Je kunt dan natuurlijk op pad gaan met de shirts. Wil je iets minder uitgeven? Bekijk het Barcelona uitshirt 2018-2019 van vorig jaar;).

FC Barcelona Voetbalshirts Lionel Messi

Het is zo’n bijzondere voetballer dat de schappen als eerste volhangen met zijn shirts. In de shop hebben we ook oudere varianten zoals het Messi Barcelona thuisshirt 2018-2019. Heerlijk om met een Messi voetbalshirt op de training te verschijnen. Iedere voetballiefhebber moet Messi een keer hebben gezien. Dat kregen we al snel te horen maarja het is niet gratis om even naar Barcelona te gaan! Twijfel je nog een beetje over het thuisshirt van Messi? Bekijk dan ook het Barcelona Uitshirt Messi 2019-2020 voor de beste keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *