Messi Shirt 2021-2022

messi shirt 2021-2022Jaha! Daar is het Messi shirt 2021-2022 weer vers van de pers 🙂 Het meest verkochte voetbalshirt met bedrukking wereldwijd. Wil jij deze ook aanschaffen? Beschikbaar voor baby’s tot de aller oudste fans. Hoeveel jaren kunnen we nog genieten van deze superster denk jij?

direct bestellen vsd

  • Hierboven Unisportstore | Onderaan vanaf €17,95 ⇓
  • Is Messi de beste ter wereld?

Altijd leuk om je nieuwe PSG thuisshirt een extra dementie mee te geven. Het shirt wordt dan origineel bedrukt en hoppa zo heb je een Messi shirt 2021-2022. Je hoeft het shirt niet zelf te creëren want Unisportstore.nl heeft voorbedrukte shirts. Ook kan je voor een compleet Messi thuistenue gaan. Twijfel je toch nog een beetje? Leg er dan een Messi shirt Argentinië naast en beslis dan. Hij is een geweldige voetballer waar we nog een aantal jaar van kunnen genieten. Je hebt voetballers en echte supersterren, Messi is het laatste.

Ga voor een voorbedrukt shirt van Messi en kies bijvoorbeeld later nog shorts en kousen! Je kunt je Barcelona thuisshirt ook later nog bedrukken!

Messi Shirt 2021-2022

Je kunt dus van je FC Paris Saint-Germain voetbalshirt een Messi voetbalshirt maken. Ze zijn te verkrijgen in 3 varianten. Voor de duidelijkheid: thuisshirts, uitshirts en nog de 3rd voetbalshirts. Daarnaast ook van Argentinië het thuisshirt en uitshirt. Lionel Messi is de 5 time winnaar van de FIFA Ballon D’Or dus daar komen ook nog verschillende varianten van op de markt. Het Lionel Messi shirt kids is te verkrijgen in de maten 122 cm tot 170 cm. We gaan weer lang genieten van deze held in de Champions League. We zeggen het heel zeker maar je kan de klok er op gelijk zetten. Heb je binnenkort een FIFA toernooi en ben jij een FIFA-king? Hoe lache is het om in dit shirt te gaan 🙂

“The best decisions aren’t made with your mind, but with your instinct.” – Lionel Messi

Hierboven zag je al even een link naar Wikipedia. Het is toch leuk om wat achtergrond info te vinden voordat je het shirt aanschaft. Misschien hebben we het al gemeld maar de voetbalshirts hebben allemaal rugnummer 30. Let goed op want de meeste Messi voetbalshirts zijn voorbedrukt bij onze aanbieders. Wil jij een keer een thuiswedstrijd meemaken in de Ligue 1? Je kunt dan natuurlijk op pad gaan met de shirts. Wil je iets minder uitgeven? Bekijk het FC Barcelona uitshirt Messi 2021-2022 om de beste keuze te maken ;).

⇓ Klik via de button voor replica voetbalshirts vanaf €9,95⇓

replica voetbalshirts

PSG Voetbalshirts Lionel Messi

Het is zo’n bijzondere voetballer dat de schappen als eerste volhangen met zijn shirts. In de shop hebben we ook oudere varianten zoals het Nike Paris-Saint Germain Messi thuisshirt 2022-23. Heerlijk om met een Messi voetbalshirt op de training te verschijnen. Iedere voetballiefhebber moet deze held een keer hebben gezien. Dat kregen we al snel te horen maarja het is niet gratis om even naar Parijs te gaan! Twijfel je nog een beetje over het thuisshirt? Ga nog een rondje door onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *