Aanvoerdersband

aanvoerdersband 3e helftJe kunt een aanvoerdersband verkrijgen in verschillende varianten. De meest unieke aanvoerdersbanden hebben we geselecteerd voor je. We hebben verschillende varianten als cadeau voorbij zien komen. Welke captainband die jij ooit hebt gezien is de mooiste aller tijden?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Aanvoerders / Captains
  • Cadeau voor hem en haar

Deze band heeft de naam aanvoerdersband 3e helft. Hebben jullie een echte aanvoerder in het veld maar ben jij of ken jij de echte aanvoerder in de kantine? De band hierboven is voor de echte kroeg held. Een kroegband zoals hierboven is leuk als cadeau maar ook om te dragen in het veld. We hebben ook voetbalcadeaus zoals sjaals en vlaggen in dezelfde prijsklasse.

Een onzekere captain maakt een onzeker team – Gerrard

De aanvoerdersband voor de 3e helft heeft niet voor niets een logo van Heineken. Ideaal voor een bierteam of gewoon als grap? De kroegband valt bij iedereen in de smaak. Ben jij degene die altijd voor bier zorgt in de kroeg of kantine? Ben jij een teamgenoot die alle uitjes organiseert? Deze band behoort dan ook echt bij de held van het team! De nieuwe band is te verstellen door middel van klittenband en is voor de echte aanvoerder. Via bovenstaande button vind je een totaaloverzicht aanvoerdersbanden met ook serieuze banden.

Aanvoerdersband El Capitan

aanvoerdersband el capitanEen aanvoerdersband El Capitan voor de echte Chief of Captain van je elftal. Het betreft een subtiele witte band die prima past bij diverse voetbalshirts. Uiteraard kan de band ook worden gedragen in de kantine voor de echte koning van het elftal!

+ Aanvoerdersbanden

+ Kleur: wit

+ Tekst: El Capitan

+ Via de button bovenaan te bestellen

De nieuwe banden zijn uniek en exclusief verkrijgbaar bij Voetbalshop. Alle banden zijn allemaal verstelbaar door klittenband en ze zijn tevens geweldig elastisch.

Ben jij de koning van de kantine? Deze aanvoerdersbanden zijn dan zeker voor jou 🙂

De bovenstaande aanvoerdersbanden niks voor jou? Bekijk het overzicht captainbanden en vindt hier de banden met Respect, Spielfuhrer, One Love en nog veel meer varianten. Shop ook het aanvoerdersband roze en adidas captainband blauw.

  • Verstelbaar
  • Aanvoerders
  • Partners: Voetbalshop
  • Overzicht: Aanvoerdersbanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *