Aanvoerdersband Nederland

aanvoerdersband nederlandEen originele is de aanvoerdersband Nederland rood, wit, blauw. Je vindt hier aanvoerdersbanden voor de captain of als oranje gadget voor het Nederlands Elftal. Een opvallende captainband welke te verstellen is. Als je 1 aanvoerdersband zou mogen kiezen? Welke kleur of variant zou je dan dragen?

direct bestellen vsd

Een Nederlands Elftal aanvoerdersband is natuurlijk populair in Nederland. Aanvoerdersbanden en rouwbanden zijn al te verkrijgen voor onder de 10 euro. Wil je helemaal in Nederlands Elftal stijl voetballen of voor de buis oranje kijken? Aan welke arm draag ik mijn captainband? Zonder een rouwband of iets dergelijks dan aan de linkerarm.

Een aanvoerdersband draag je aan de linkerarm. Een uitzondering kan met een rouwband worden gemaakt.

Het is een ideaal item om niet te overdreven voetbal te vieren. Je kunt altijd wel met een Nederlandse vlag lopen maar ja. Deze is vooral populair op de velden maar ook bij betaald voetbal. Het is even wat anders dan de one love of regenboog band.

Aanvoerdersband Nederland

Op zoek naar een geweldig cadeau voor hem of haar? Een aanvoerdersband is leuk om te krijgen en te geven. De enige regel is dat de band niet mag worden gedragen wanneer het voetbaltenue ook bestaat uit rood, wit en blauw. Op amateurniveau zijn de regels minder streng vergeleken met professioneel voetbal. Shop snel deze Nederlands Elftal aanvoerdersband of bekijk andere voetbalaccessoires in onze voetbalshop.

  • Aanvoerdersbanden / captainbanden
  • Kleuren: rood, wit blauw
  • Tekst: AANVOERDER
  • Verstelbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *