One Love Aanvoerdersband Wit

one love aanvoerdersband witHet zal je niet  ontgaan zijn dat het de laatste tijd veel over de One Love aanvoerdersband wit ging. Je hebt deze tijdens het Wereldkampioenschap voetbal bij diverse mensen op de arm gezien. In NL kennen we deze voor de weigering van de sommige voetballers.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • 1 love campagne
  • Prijs €4,99

We zijn benieuwd welke captain jij een baas vindt? Ik zat toevallig net een aantal filmpjes te kijken en zag Beckham, Xavi, Iniesta & Pirlo. Allemaal bazen die aanvoerder van het team zijn. Deze band werd in korte tijd veel verkocht door de aandacht Je zag de spelers in de Eredivisie deze dragen.

De aanvoerdersband voor de wedstrijden maar soms wordt deze tijdens de 3e helft gedragen. Misschien wel door de pilskoning van je team. Ben jij degene die altijd de band draagt? Deze mag nu ook op de amateurvelden worden gedragen. De nieuwe band is te verstellen door middel van een band en is voor de echte aanvoerder. Via bovenstaande button vind je een totaaloverzicht aanvoerdersbanden.

One Love Aanvoerdersband Wit.

Alle banden zijn verstelbaar dus geschikt voor iedereen. We hebben daarnaast ook nog een tal van rouwbanden in het overzicht. Via Voetbalshop.nl vind je bijvoorbeeld ook een paar kroegaanvoerdersbanden. Wil je deze cadeau doen maar zoek je nog iets extra’s erbij? Klik dan op de adidas slippers donkerblauw wit en je hebt voor 20 euro een grandioos cadeau. Veel plezier met de banden en andere voetbal accessoires in onze shop.

  • 1 en al liefde
  • Een C in het midden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *