Aanvoerdersband El Patron

aanvoerdersband el patronVoel jij je de Escobar van het team? ga voor het aanvoerdersband El Patron. Online en goedkoop in onze voetbalshop. Ben jij de echte El Patron of ken heb jij een teamgenoot die ook Pablo Escobar wordt genoemd? Deze heb je morgen al binnen en ideaal om cadeau te doen.

direct bestellen vsd

Prijs: €9,99
Aanvoerders / Captains
Overzicht: Aanvoerdersbanden

De El Patron band is uiteraard bedrukt op de vlag van Colombia. Word jij of een teamgenoot The Drugs Lord genoemd dat is deze band perfect! Bekijk de link: El Patron voor meer informatie want het betreft informatie over de gelijknamige serie.

Wij hebben een aantal bijzondere banden. Deze heeft de kleuren geel, blauw en rood. De aanvoerdersband is geschikt voor de echte baas uit je sportteam. Je kunt deze morgen al dragen als je een band bij Voetbalshop.nl besteld.

Aanvoerdersband El Patron

Goedkope aanvoerdersbanden zijn leuk als cadeau maar ook te dragen in je voetbalteam. Let goed op dat de kleuren van Colombia minimaal in het voetbaltenue van je vereniging zit. Volgens de KNVB zijn hier namelijk regels aan verbonden. Aanvoerdersbanden kopen? Banden zijn al te verkrijgen vanaf €3,99. Een speler die we hebben zien voetballen met de aanvoerdersband is Falcao.

  • Aanvoerdersbanden / Captains
  • Kleuren: geel, blauw, rood
  • Tekst: El Patron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *