Macron Stoke City Uitshirt 2022-2023

macron stoke city uitshirt 2022-2023Je kunt hier het Macron Stoke City uitshirt 2022-2023 kopen. De voetbalkleding voor kinderen en volwassenen. Het einde van het seizoen is in zicht en nu al de nieuwste thuistenues en uittenues van de club. Opvallend is de streep die over het tenue heen loopt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Hoofdsponsor: bet365
  • Schuine zwarte streep

Macron voetbalshirts te verkrijgen voor kinderen, junioren, mini’s, vrouwen en heren. De nieuwe awayjersey zal te zien in de uitwedstrijd. Je gaat je verbazen over het niveau in de Championsship. Hopelijk komen ze volgend seizoen alweer terug. Dit voetbalshirt heeft iets weg van het Peru World Cup shirt 2018-2019.

De NL tijd met Erik Pieters, Ibrahim Afellay & Bruno Martins Indi is voorbij – VSD

De witte Macron accenten welke te zien zijn op de schouder. Bet365-sponsor in het rood al jaren de hoofdsponsor van de club. Een compleet Stoke thuistenue? Shop ook het witte voetbalbroekje en bijpassende kousen. Gek op een wit voetbalshirt? Kies ook eens een Nike Frankrijk shirt uit wit kinderen 2022-23.

Macron Stoke City Uitshirt 2022-2023

Een thuisvariant is altijd in de kleuren rood en blauw. Een prachtig koningsblauw uitshirt 2023-24 met een witte tot rood patroon op de borst. Een stijlvolle klassieke kraag in het wit met een blauwe knoop op de hals. Het geweldige Macron voetbalshirt voor jong en oud. De Macron-mannen op de blauwe schouders maken het voetbalshirt compleet. Een compleet Stoke City voetbaltenue uit? Shop dan ook de voetbalbroekjes en voetbalkousen. Via de bovenstaande afbeelding kom je direct in de Stoke City fanshop.

  • Helaas in de Championsshirt
  • Sterspeler: Baker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *