Aanvoerdersband Roze

aanvoerdersband rozeAanvoerdersband roze kopen? Welke soorten captain banden en merchandise zijn jouw favoriet? Een roze is natuurlijk wel opvallend als je het veld . Onder de aanvoerdersbanden en rouwbanden zijn de aanvoerdersband Duitsland Spielfuhrer de meest verkochte.

direct bestellen vsd

Prijs: €9,99
Verstelbare aanvoerdersbanden
Kleur: roze met zwarte accenten

De aanvoerdersband roze is zo in trek door de opvallende kleur. Wat zijn belangrijke eigenschappen van een captain? Discipline, coaching, ervaring, respect, sportief, strijdbaar, communicatie en klasse. Totti, Buffon, Maldini, Gerrard en Arjen Robben hebben al deze eigenschappen maar ook niet allemaal natuurlijk. Ben jij aanvoerder en kom je iedere week te laat dan is dat bijvoorbeeld een slechte vorm van discipline. Coaching, communicatie en respect liggen aardig op 1 lijn. Ontbreekt 1 van deze eigenschappen dan zal je moeite hebben om de coaching op je teamgenoten over te brengen.

Aanvoerdersband Roze

Een aanvoerdersband roze valt in ieder geval op bij de scheids. Als je ook nog goed kan communiceren kan het in je voordeel werken. Ervaring hoeft niet te betekenen dat het de beste voetballer van het veld is. Op amateur niveau zie je wel eens een aanvoerder die bijvoorbeeld het team heeft opgericht. Als aanvoerder is het belangrijk om voorop te gaan. Jij laat het team zien dat een wedstrijd nog kan worden opgedraaid bijvoorbeeld. Dwingt respect af is de minst boeiende eigenschap als de coaching maar kan worden overgebracht en de scheids je serieus neemt. Sportief lijkt me logisch. De band met de grote ‘C’ uit de top 3 zoals Franz Beckenbauer, Bobby Moore, Carles Puyol en Roy Keane.

  • Aanvoerdersbanden – Captainbanden
  • C = captain
  • Aanvoerders: Totti, Maldini, Cruijff
  • Welke aanvoerder staat jou bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *