Puma Voetbalschoenen Oranje

puma evospeed voetbalschoenenPuma voetbalschoenen oranje 2017 kopen? In onze shop hebben we 2 voetbalschoenen met de naam: PUMA evoPOWER Vigor 1 en evoSPEED SL-S. Beide voetbalschoenen zijn voorzien van een geweldige oranje kleur.

+ Puma voetbalschoenen

+ Varianten: evoSpeed / evoPower

+ In: kind, junior, heren, vrouwen

+ Kleuren: oranje / zwart

+ Sterren: Giroud, Aguero, Buffon en Griezmann

Puma voetbalschoenen moesten wel komen na de eerdere release van de Nike en adidas voetbalschoenen. Olivier Giroud kennen we inmiddels als het gezicht van Puma maar nu ook Aguero, Buffon en Griezmann. Shop hieronder direct de Puma evoPOWER en evoSPEED voetbalschoenen en sneakers.

puma voetbalschoenen evopower oranje

direct bestellen vsd

Puma Voetbalschoenen Oranje

Puma voetbalschoenen oranje met aan de zijkant van de evoPOWER de letters PWR. We kennen de nieuwste technologieën voor precisie maar ook voor comfort. Pass nu nog beter door het unieke oppervlak en AccuFoam zorgt voor comfort aan de binnenkant. PUMA evoPOWER Vigor 1 en evoSPEED SL-S te verkrijgen met een geweldige kleurenpalet. We zien hierboven Giroud met de sneakers maar bekijk eens het filmpje in goedkope voetbalschoenen 2017. Hier zie je wat Puma voetbalschoenen met je doen en welke spelers ze dragen.

  • AccuFoam 3D PU
  • Slip-on sok constructie
  • ‘Ultra Yellow / Orange’ kleuren
  • ADAP-LITE support

De opvallende variant in kleuren maakt Puma geweldig populair. Welke voetbalschoenen van Puma kies jij? King zoals we ze jaren kennen, Evospeed of Evopower. De sneakers alleen geschikt voor aanvallers? Absoluut niet want ze worden gedragen door Buffon. Wat te denken van verdedigers en natuurlijk middenvelders. De lancering van de voetbalschoenen bestaan uit 17.1, 17.2, 17.4 en Vigor 1 en VIgoer 2 varianten. Shop snel de nieuwste Puma voetbalschoenen oranje speciaal voor de zomer. Welke voetbalschoenen passen bij mij via een overzicht.

puma voetbalschoenen evospeed oranje zwart

Puma evoPOWER Vigor

Puma evoPOWER Vigor zoals te zien bij Giroud helemaal in het oranje. De update speciaal gedaan voor warme dagen en daardoor ook met geel. Wens jij als eerste de goedkope online voetbalschoenen? Volg ons via de sociale kanalen of stuur een mail. Wij houden dagelijks de nieuwste trends in de gaten en daarom ook de mooiste voetbalschoenen. Shop snel de evoPOWER Vigor en evoSPEED SL-S 2018 welke beschikbaar zijn voor kids en heren.

puma voetbalschoenen oranje

PUMA evoSPEED SL-S 2018

PUMA evoSPEED SL-S 2018 met een donkerblauwe kleur kicksen. We hebben de varianten voor het eerst gezien tijdens de Barclays Premier League. Wens jij als eerste de nieuwste voetbalschoenen voor een training of wedstrijd? Griezmann, Aguëro, Balotelli en Bellerin zijn je alleen voorgegaan. De evoPOWER en evoSPEED kennen we nu inmiddels een aantal jaar en worden steeds lichter. Een combinatie van marineblauw en oranje maken jou de held van het veld. Snelle schoten, betere passing en snelheid tijdens een sprint? De PUMA evoSPEED SL-S 2018 zijn dan zeker voor jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *