Ajax Amsterdam Cap Rood met Logo

ajax amsterdam cap rood met logoKoop hier een Ajax Amsterdam cap rood met logo. Je kunt iher goedkope online Ajax fan artikelen krijgen zoals merchandise om te dragen in de Amsterdam Arena. Om helemaal bedekt naar de Johan Cruijff Arena te gaan kan je ook nog kiezen voor een Ajax sjaal AFC Ajax 1900.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajaxshop.nl
  • Prijs vanaf €9,95
  • Beschikbaar in: kids, junior, senior en dames
  • Partners: Ajaxshop

Ajax petten en caps zijn al te verkrijgen vanaf €9,95 als het om nieuwe petten gaat. Je kunt deze Ajax pet met oud en nieuw logo bestellen. Spelers die in het verleden altijd de promotie deden waren Justin Kluivert en Abdelhak Nouri. Nu is het een nieuwe generatie die dat doet. Shop je de nieuwste Ajax fan artikelen dan maak je kans op gesigneerde petten of andere leuke cadeau’s.

Je kunt bij ons de nieuwste kleding van Ajax krijgen om je klaar te maken voor de feestdagen.

De nieuwste Ajax merchandise is te verkrijgen in de officiële Ajax fanshop. Uiteraard ook Ajax ballen, sjaals, schoolartikelen, cadeau’s en verjaardag items. Shop in ieder geval de geweldige rode Ajax pet. Zoek je de nieuwste voetbalcadeau’s zoals een Ajax pet of sjaal? Je zit hier helemaal goed bij Voetbalshirtsdirect.

Ajax Amsterdam Cap Rood met Logo

Zoals gezegd wordt een Ajax pet gedragen door jong sterren. Je kunt deze mooi geven voor een verjaardag of zelf dragen als je naar de voetbal gaat. Het zijn stuk voor stuk jonge voetballers welke een mooie toekomst tegemoet kunnen zien. Zoek je toch wedstrijdkleding? Ga dan voor een thuisshirt, uitshirt of de voetbal trainingspakken.

Volg ons via de sociale kanalen voor de nieuwste merchandise. Shop ook het Ajax t-shirt drie kruizen.

  • Ajax cadeau’s en items
  • Sint en Kerst
  • Gratis sokken bij besteding van 50 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *