Frenkie de Jong Barcelona Shirt Thuis 2023-24

frenkie de jong barcelona shirt thuis 2023-24In onze winkel kan je nu je Frenkie de Jong Barcelona shirt thuis 2023-24 kopen. Een voetbalshirt met iets donkerdere kleuren en we weten bijna zeker dat hij wel bij Barca zal blijven. Het is te hopen dat de sterren niet weer salaris moeten inleveren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • F. de Jong 21 nummer
  • Kleuren rood met blauw

Je kunt hier het nieuwe Nike FC Barcelona thuisshirt Frenkie de Jong 2023-2024 bestellen. Deze gaan we zien in de Champions League, Copa del Rey en La Liga. Nu Busquets weg is zal hij deze positie 100% gaan invullen. We hopen dat hij een stap kan zetten en nog meer een dragende speler gaat worden. Ben jij ook zo’n fan van deze baas? Bestel dan ook het Barca Frenkie de Jong geel voetbalshirt 2023-24.

Pubquiz vraag moeilijk: Hoeveel goals heeft de Jong gemaakt in zijn betaalde carrière voetbal?

Best een lastige vraag al zeg ik het zelf hierboven. Dit voetbalshirt is geïnspireerd op het shirt dat eerder een keer is ontworpen. Gelukkig nu zonder vierkanten of andere gekkigheid. Je gaat deze zien bij de middenvelder tijdens de belangrijkere wedstrijden. Het heeft de kenmerkende teamdetails zoals het clublogo. Daarnaast zie je de bekende Nike swoosh op het voetbalshirt. Kies hier ook het Nederlands Elftal Frenkie de Jong thuisshirt 2022-23 voor wat afwisseling.

Frenkie de Jong Barcelona Shirt Thuis 2023-24

De gozer op de afbeeldingen draagt maat M en is 1.82 m lang. WDeze heeft een slim-fit pasvorm dus iets strakker om de middel. Verder is deze gemaakt van de Dri-Fit technologie met een 100% polyester ontwerp. Ik ga nu eerst even Googlen welke voetbalschoenen de beste man draagt: Het zijn de Mercurial Vapor 14 van Nike. Je kunt nu dus tijdens het trainen dit shirt dragen. Hoe denk jij dat Frenkie of Barca het gaat doen aankomend seizoen?

  • Frenkie voetbalkleding
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Positie: middenvelder
  • Eigen sponsor: Nike
  • Voetballand: Nederlands Elftal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *