Barca Frenkie de Jong Geel Voetbalshirt 2023-24

barca frenkie de jong geel voetbalshirt 2023-24Je kan in onze winkel het Barca Frenkie de Jong geel voetbalshirt 2023-24 kopen. Deze is bedrukt in het donkerblauw met FRENKIE en rugnummer 21. Een shirt met een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester voor jong en oud.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Frenkie voetbalkleding
  • Rugnummer 21

Inmiddels speelt hij al een paar jaar bij de club. Hij heeft een tijdje last gehad van Busquets voor zich. Deze man gaat stoppen dus hij kan eindelijk op zijn favo plek spelen. Daarnaast zien we deze middenvelder standaard bij het Nederlands Elftal. Hopelijk gaat hij dan ook meer goals maken. Je kunt bovenstaande shirt bestellen voor kids, heren en dames.

Pubquiz vraag moeilijk: voor welke bedrag is hij precies van Ajax naar Barca gegaan?

Hij kwam dus over van Ajax. Ze missen hem zeker nog want hij speelde dat jaar fantastisch met al die andere sterren. Nu speelt hij alleen maar met sterren. Wil jij dus het geweldige voetbalshirt van Frenkie in het geel? Deze zal voorbedrukt beschikbaar komen bij Unisportstore.nl. Je krijgt dan een Nike voetbalshirt met Dri-FIT technologie. Daarnaast is deze voorzien van de mesh-panelen en meer gekkigheid.

Barca Frenkie de Jong Geel Voetbalshirt 2023-24

Nike heeft dan eindelijk een besluit genomen over dit voetbalshirt. Het is dus weer een gele geworden en dat zien we wel vaker. Het heeft allemaal te maken met commerciële belangen. Je kunt natuurlijk ook alle andere bekende namen achterop het voetbalshirt krijgen. Wil je meer kleding? Je kunt ook een short en kousen bestellen. Ga bijvoorbeeld voor een compleet Nike Barcelona minikit tenue geel 2023-24. Zoek je een leuk cadeau voor een verjaardag? Ga dan gerust voor het Frenkie de Jong voetbalshirt.

  • Frenkie de Jong voetbalkleding
  • Voetbalshirt met bedrukking?
  • Rugnummer 21
  • Stermiddenvelder
  • Nike Dri-FIT kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *