Ajax Shirt 2019-2020

ajax shirt 2019-2020Zoek je een lekker shirt voor de training? Dan kies je toch het Ajax shirt 2019-2020? Wil je daarnaast nog een warme toevoeging? Doe in de winkelwagen dan ook een trainingspak of kies dit seizoen het uitshirt van de club. Welke speler zou jij achterop willen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar ajax.nl/shop
  • Gratis bedrukking
  • In: kids, baby’s, heren en vrouwen

AFC AJAX speelt al sinds de beginjaren in een rood met wit voetbalshirt. We staan hier ook even stil bij de dood van Johan Cruijff. De legendarische nummer 14 die de club zoveel successen heeft bezorgd. Je krijgt dus niet alleen een thuisshirt maar ook informatie. Sinds 2017 heet de Amsterdam Arena dan eindelijk Johan Cruijff Arena. We hopen op een klasse seizoen met successen in Europa en nationaal. Toch zal het lastig blijven om de absolute top aan de tikken van Europa. Via direct bestellen kom je niet alleen bij het Ajax shirt 2019-2020 maar ook bij alle andere wedstrijdkleding. Kies hier ook het adidas Ajax shirt uit 2019-2020.

In de top 10 voetbalshirts nationaal staat natuurlijk het Ajax thuisshirt 2019/2020! Een jaar na 1995 onder Louis van Gaal heeft het shirt alle records verbroken qua verkoopcijfers. Wil jij een Ajax voetbalshirt bedrukken? Een officiële bedrukking kan al voor €20,00. Kies wijs want spelers kunnen tijdens de transferperiode nog vertrekken. Je favoriete spelers kan je natuurlijk altijd achterop gooien! Een naam inclusief nummer worden bedrukt in de officiële Ajax shop. Uiteraard zijn we ook benieuwd welke spelers worden aangetrokken. Het Ajax thuisshirt is vanaf juni te verkrijgen bij Voetbalshirtsdirect. Volg ons via de Sociale kanalen zoals Facebook om als eerste het Ajax shirt of andere voetbalkleding te bestellen.

Kies een bedrukking van je Ajax thuisshirt na de transferperiode om nare gevoelens te voorkomen!

Ajax Shirt 2019-2020

Het Ajax thuisshirt uiteraard met de basiskleuren rood en wit. De verticale banen over het voetbalshirt zijn ook niet weg te denken. De Johan Cruijff Arena kleurt daarom ook altijd mooi rood met wit tijdens de thuiswedstrijden. Wat kunnen we nog meer melden over het voetbalshirt? In de shop beschikbaar voor jong en oud! Daarnaast is deze voorzien van een normale pasvorm. De komende jaren zal adidas in ieder geval nog op het Ajax shirt 2019-2020 zichtbaar zijn want het Duitse merk heeft een contract voor een aantal jaar getekend. Het adidas Ajax thuisshirt oud logo 2021-2022 gaan we weer zien in de Eredivisie, KNVB beker en in Europa.

The only thing that I know about Feyenoord, is that they are from the country of Ajax.” — Fabio Capello

Het Ajax voetbalshirt krijgt naar alle waarschijnlijkheid een kraag zoals we op de afbeelding zien. Op de rechter en linkerborst de gebruikelijke logo’s. Wat mooi blijft zijn de 3 sterren erboven. Een aantal terugkerende witte accenten maken het allemaal perfect. Mesh-gaatjes voor een extra fris en cool gevoel. Het vocht wordt afgevoerd naar de buitenste lagen zodat het voetbalshirt ideaal kan worden gedragen tijdens het sporten of op de training. Zoo! Veel informatie maar dan heb je ook wat!

Ajax Sponsor en Kledingmerk adidas

adidasAFC AJAX Amsterdam heeft sinds het seizoen 2000-2001 een megadeal gesloten met adidas. Een dergelijke deal is overigens niet te vergelijken met Manchester United of Barcelona die echt gigantische bedragen ontvangen. adidas zal tot 2022 te zien zijn op de Ajax tenues. adidas probeert meer actie te ondernemen om zich te mengen met Nike en de nieuwe merken. We hebben een aantal seizoenen geleden Juventus en Manchester United al gezien die voor de bedragen van adidas hebben gekozen. De nieuwe hoofdsponsor sinds 2014; Ziggo is sinds 2014-2015 de sponsor van de club en natuurlijk ook te zien op het shirt. De bedragen die Ajax ontvangt zijn prima maar blijven achter als we het hebben over de top van Europa. Ziggo zal eveneens tot en met 2019 te zien zijn op de Ajax voetbaltenues.

De Jeugd heeft de Toekomst – AFC Ajax

De Ajax shop met als hoogtepunt het Ajax thuisshirt. Uiteraard is het Ajax trainingspak ook altijd weer populair. Je kunt weer gaan voor een volle kast als je zo ziet wat er allemaal beschikbaar is. In de loop van het seizoen komen alle Ajax tenues op de markt voor de variatie. Denk daarbij aan uittenues maar ook truien en gekkigheid. Maak vandaag ook je Ajax tenue compleet met de voetbalshorts en voetbalkousen zodat je compleet in het Ajax de dag kan beginnen. We wensen je veel plezier met de diverse Ajax artikelen.

  • Officieel artikel
  • Eredivisie, KNVB Beker en Europa
  • adidas
  • Clima-cool technologie
  • Sponsor: Ziggo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *