Nike Barca Trainingspak Kids 2019-2020

nike barca trainingspak kids 2019-2020Misschien zijn de koude dagen voorbij maar een Nike Barca trainingspak kids 2019-2020 misstaat niet in je kast. Een ontwerp van Nike die ook het andere trainingspak tot populairste heeft gemaakt. Een trainingspak met een normale pasvorm en beschikbaar van babys tot senioren.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • FC Barcelona Trainingspakken
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

Wel duidelijk zo’n blauwe structuur voor het Nike Barca trainingspak kids 2019-2020. Zoals we nu wel kennen ook voorzien van de Dri-fit technologie voor een fris en comfortabel gevoel. De meeste varianten voor junioren beginnen bij maat 122 tot 176 cm. Enige twijfel over de maat? Bestel een S om langzaam in je trainingspak te kunnen groeien. Je kunt hier ook het Nike Barcelona trainingspak blauw 2022-2023 bestellen.

Een goede indruk maken op je baas? Loop morgen in een trainingspak op je werk!!

Ga jij al jaren naar school in een trainingspak? Loop eens langs het nieuwste pak voor junioren voor wat variatie. Is blauw nu niet helemaal je kleur? We hebben hier in het overzicht voetbal trainingspakken Barcelona ook kleuren rood, oranje en groen. Alle FC Barcelona voetbalkleding is natuurlijk voorzien van een geweldige kwaliteit en hebben ook nog eens een normale pasvorm. Je kunt bij ons ook kiezen voor een los Barcelona trainingsjack of trainingsbroek.

Nike Barca Trainingspak Kids 2019-2020

Ook dit pak heeft een naam meegekregen van Nike en is: Nike FC Barcelona trainingspak woven Blue Berry. Zijn er momenten wanneer je niet voor een trainingspak kiest? Het Nike logo op het trainingsjack en de trainingsbroek. FC Barcelona is misschien wel de beste club ter wereld. Een Nike Barca trainingspak kids 2019-2020 zit dus extra lekker als je plaatst neemt in het Camp Nou stadion tijdens een voetbalreis Barcelona. Verder is een pak voorzien van 100% geweven polyester. Om nog even te vermelden kunnen ook initialen worden gestikt op het jack. Ontwerp dus je trainingspak om net als de sterspelers van FC Barcelona naar je eigen training te gaan in een uniek pak. Wat valt je op aan het Nike Barcelona trainingspak blauw? Juist! Nike heeft ook banen over het jack en trainingsbroek.

  • FC Barcelona trainingskleding
  • 100% geweven polyester
  • Stadion: Camp Nou
  • Champions League trainingspakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *