adidas Ajax Shirt Uit 2019-2020

adidas ajax shirt uit 2019-2020Scoor nu het nieuwe adidas Ajax shirt uit 2019-2020 in onze voetbalshop. Bestel je voetbalshirts en in het bijzonder een Ajax shirt voor 23:00 uur? Dan heb je deze morgen al in huis. Jet kan natuurlijk voorkomen dat je een verkeerde maat voetbalshirt besteld! Geen probleem want deze kan gratis worden teruggestuurd.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • adidas voetbalkleding

Het is waarschijnlijk zover dat Ajax zich heeft los geworsteld van de traditionele top 3. We gaan nu wel uit van een kampioenschap van Ajax en hopelijk ook wederom successen in Europa. Het moderne adidas shirt gaan we sowieso zien tijdens de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. Ga dus weer los in het Ajax uitshirt zwartblauw 2021-2022. De grafische print op het nieuwe Ajax uitshirt is toch een hebbedingetje voor de echte supporter.

“Soms moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt.” – Johan Cruijff

Twijfel je nog? Ga ook eens langs het adidas Ajax Europees zwart shirt 2020-2021. Deze gaan we zien in de Champions League wedstrijden van dit seizoen.

adidas Ajax Shirt Uit 2019-2020

Hier nog wat extra informatie over het adidas Ajax shirt uit 2019-2020. De hals zal een kleine aanpassing krijgen vergeleken met vorig seizoen. Weten jullie nog de Champions League finale van 1995? Het voetbalshirt is geïnspireerd door deze gebeurtenis. Recent is natuurlijk de Europa League finale gehaald en doen we weer mee in de Champions League. Als we kijken naar de stof van het Ajax shirt uit 2019-2020 dan kunnen we melden dat het 100% polyester is. De mesh panelen in combi met de Clima-cool technologie zorgen voor een fris gevoel. Je kunt de bekende logo’s ook weer verwachten op de linker en rechterborst.

  • Stof: 100% polyester
  • Mesh panelen
  • Geborduurd clublogo
  • Totaaloverzicht: voetbalshirt
  • adidas climacool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *