adidas Real Madrid Uitshirt 2019-2020

adidas real madrid uitshirt 2019-2020Hoppa! Hier hebben we het adidas Real Madrid uitshirt 2019-2020 weer. Het voetbalshirt is een beetje te vergelijken met het vorige uitshirt als je naar de kleuren kijkt. Lekker toch om in te trainen of ff los te gaan in de sportschool. Je kunt hieronder ook direct een trainingspak of meer bestellen van de club.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54.95
  • Club: Real Madrid
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior

1 ding is zeker, we gaan het shirt sowieso NIET zien in het Estadio Santiago Bernabéu. Daar zien we wel het thuisshirt in het maagdelijk wit. Ben jij een echte supporter en bezoek je ook de uitwedstrijden van Real? Dit is dan zeker een uitgelezen mogelijkheid. Het aankomende seizoen staat toch weer coach Zidane aan het roer. Na de uitschakeling tegen Ajax moest de club wat veranderen. Real Madrid zal natuurlijk dit jaar te zien zijn in de Champions League zoals altijd. Als we kijken naar de vormgeving van het adidas Real Madrid uitshirt 2019-2020 dan staat deze voor een nieuw begin. Wij vergelijken de prijzen dus je kan hierboven direct naar Voetbalshop.nl om je bestelling compleet te maken.

adidas Real Madrid Uitshirt 2019-2020

Wat kunnen we nog meer melden over het adidas Real Madrid uitshirt 2019-2020? Het is een productie van adidas en dat zie je aan de strepen en het logo. Verder is het nieuwe uitshirt Real Madrid uitgekomen met een ronde en moderne kraag. We kunnen nog melden dat het shirt als korte en lange variant te bestellen is. Wat vind je van de kleur van het voetbalshirt? Alle bekende accenten hebben dan de thuiskleuren van de Koninklijke. Verder heeft het voetbalshirt een ideale pasvorm zodat deze door jong en oud kan worden gedragen. Zoek je nog iets voor over het shirt? Ga dan voor het adidas Real Madrid trainingspak 2022-23.

Fear doesn’t exist in football, especially for Real Madrid. Luka Modric

adidas voetbalkleding is uitgevoerd met de Climacool technologie. Het zorgt ervoor dat de temperatuur van het lichaam constant blijft en dat vocht af wordt gevoerd tijdens het sporten. Al jaren staat de hoofdsponsor Emirates Fly Better met het logo weer prominent op de voorkant van het uitshirt. Kijk dus op je gemak rond op de website, ook bij andere clubs waar je hart naar uitgaat en maak je keuze. Ga los met de diverse kleding en kies natuurlijk ook het nieuwe adidas Real Madrid uitshirt 2019-2020 als je deze wilt bemachtigen natuurlijk ;). Hier ook het adidas Real Madrid uitshirt 2022-2023.

  • Wikipedia info: Real Madrid FC
  • Te zien in de uitwedstrijden
  • adidas Climacool technologie
  • Competities: Primera Division, CL en Copa del Rey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *