Puma Griezmann Future 191 Grijs

puma griezmann future 191 grijsJe kunt nu de goedkope Puma Griezmann Future 191 grijs bij ons kopen. Weet je het allemaal niet zeker? Leg de Puma Future 2019 zwart ernaast voor een andere kleurencombinatie. Wat vind je van de hoge Puma’s?

direct bestellen vsd

  • PUMA FUTURE
  • Gewicht: 205
  • In: kinderen, vrouwen en mannen
  • Gedragen door: Griezmann en Reus

We gaan hieronder nog even verder op de nieuwste Puma voetbalschoenen. De complete naam van de hoge schoenen is Puma Future 19.1 Netfit FG / AG. We zien dat ze door Antoine Griezmann worden gedragen maar wie nog meer? Spelers als Marco Reus en Mario Balotelli hebben we ook al gezien in deze voetbalschoenen. Creëer je eigen voetbalschoenen door initialen en vlag.

PUMA heeft aangegeven dat de kleur van de buitenzool door gebruik kan wegvagen 🙁

We hebben de Puma Future vorige maand al gezien in het zwart. Je ziet hierboven dus dat er een collectie van topspelers zijn met een persoonlijk contract met Puma. Het design is ontworpen voor de sterren. In dit geval dus lichtgewicht schoenen om eenvoudig acties te maken. Puma Future voetbalschoenen staan voor ongekende mogelijkheden op het veld en uitstraling daarbuiten. De nieuwe voetbalschoenen, zaalschoenen en kunstgras-schoenen voor kinderen, heren en dames.

  • Schoenencollectie: Future
  • Merk: Netfit 19.1, 19.2 en 19.3
  • Sterren: Antoine Griezmann, Buffon, Marco Reus en Balotelli
  • Synthetisch textiel

Puma Griezmann Future 191 Grijs

We hebben de lichtgewicht voetbalschoenen ook al gezien om de voeten van Sergio Agüero. PUMA Future zegt het al, voetbalschoenen voor de toekomst. Kom als eerste op de training of bij de wedstrijd met deze Puma Griezmann Future 191 grijs cleats. De sok-achtige fit met naam Netfit. Je kunt de veters op verschillende manieren strikken wat ze uitzonderlijk maakt. Een vetersysteem die we al zagen bij voorgaande Puma boots. Schoenen welke voelen alsof je ze niet draagt en ook als verlenging van je been. EvoKNIT vormt zich om te voet en geeft dus geweldig veel ondersteuning. Een laatste systeem is de pebax om flexibel te bewegen en stabiel om de voet. Ga dus snel je actie aan met deze geweldige hoge Puma Griezmann Future 191 grijs.

The first pair of boots I remember owning were Puma – Peter Crouch

Wat maakt de Puma hoge voetbalschoenen nog meer zo speciaal? De onderkant en zool zijn voorzien van bars voor een sterk schot en passing gevoel. Voor welke ondergronden zijn ze beschikbaar? Natuurlijke ondergronden, kunstgras en harde oppervlakken. Een synthetisch stuk ook wel de Netfit technologie. Beschikbaar in de maten 34 tot 38 en voor volwassenen van 39 tot 48,5. De gehele schoen is voorzien van ondersteuningspunten. Puma Future 19.1 Netfit FG/AG mogen niet ontbreken als jij het wil gaan maken op het voetbalveld. Ga snel voor de nieuwste en stevigste voetbalschoenen en ga los op het veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *