Puma Future 7 Grealish Voetbalschoenen

puma future 7 grealish voetbalschoenenWil jij de nieuwste Puma Future 7 Grealish voetbalschoenen? Voetbalshirtsdirect houd je op de hoogte van de nieuwste packs. Een aantal sterren die we onlangs nog zagen schitteren zoals Giroud, Griezmann en Grealish. Puma kwam een aantal weken geleden al op de proppen met de nieuwe voetbalschoenen toen ze nog een naam moesten bedenken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Pack: Teaser ultimate

De Puma Future voetbalschoenen zijn maar als 1 variant beschikbaar. Het zijn de PUMA Future PRO FG. Je hebt ze ook in goedkopere varianten. In dezelfde prijsklasse hebben we ook voor kunstgras variant of voor harde ondergronden. Deze zijn vooral voor gras, kunstgras en drassige velden. Ga hier ook eens langs de Future Ultimate FGAG Fast Yellow Puma black Electric Peppermint.

Hier gaat het om de Teaser Ultimate FG/AG – Club Navy/Loveable/Cobalt Glaze/Goud LIMITED EDITION. Een hele mond vol maar ik zal het uitleggen. Teaser Ultimate is de naam van het pack. FG/AG wil zeggen gras maar dat hebben we al genoemd. De termen daarna tot goud staat voor de kleuren. Limited wil zeggen dat het vrij unieke voetbalschoenen zijn en niet veel te zien. Maak je klaar voor de 2de helft van het seizoen met deze voetbalschoenen.

Puma Future 7 Grealish Voetbalschoenen

De prachtige voetbalschoenen zijn al te verkrijgen vanaf €35,00. Een lancering van Puma voetbalschoenen gaat altijd gepaard met sterspelers. De Puma reclames komen altijd met samen met de sterren Marco Reus. Bij City zien de Grealish op deze varianten rondlopen. Een held die het fantastisch doet bij de club uit Manchester. Zoek je een andere variant? Ga dan eens langs de Puma Future voetbalschoenen blauw groen.

  • Voetbalschoenenmerk: Puma
  • EvoKnit, Griptex en Speedtrack
  • Limited varianten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *