Puma Future Voetbalschoenen Blauw Groen

puma future voetbalschoenen blauw groenNet als Griezmann en Reus de Puma Future voetbalschoenen blauw groen kopen? Ze zijn er voor kinderen, dames, heren en junioren. evoKNIT met vernieuwd zool en noppen plaatsing. Wat vind je van de nieuwe hoge Puma schoenen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • evoKNIT sok
  • Gedragen door: Reus, Griezmann en Balotelli

In de store de voetbalschoenen in de maat 36 tot 48+ dus voor kinder, junior, heren en vrouwen. Shop hierboven de nieuwste Puma Future 23.1 Netfit green blue. In het zwart de Puma Future voetbalschoenen Eclipse black 5 met een vernieuwde textuur. Een aantal spelers die deze schoenen dragen zijn Thiago Silva, Neymar, Ederson, Jorginho, James Maddison, Jan Oblak en Julian Wiegl. Oke zo is het wel even genoeg met de namen.

In de voetbalshop de hoge Puma voetbalschoenen met een sokkenfit. Deze fit wordt de Puma evoKNIT genoemd met een ingebouwde sok. Geweldige kleuren met bijzondere voetbalschoenen voor firm en artificial ground boots. De exclusieve schoenen met 18.1 en 18.2 voor de goedkopere varianten. Veters om een unieke fit te maken en kunnen op verschillende manieren worden gestrikt. Griezmann, Reus en Mario Balotelli Future voetbalschoenen met een unieke skin. Een Pebax zool maar ook een vernieuwde plaatsen van de noppen voor betere acties en aannames. Lichtgewicht voetbalschoenen van 205 gram omdat het interieur is vernieuwd. Shop vandaag nog de nieuwste Puma Future 18.1 Netfit green blue.

Puma Future Voetbalschoenen Blauw Groen

Deze green blue boots gedragen door de sterren en voor amateur en professioneel niveau. Voetbalschoenen in kinder, junior, vrouwen, mannen, dames en heren maten ideaal voor grasvelden maar ook kunstgras. Door het Synthetisch textiel zachte boots maar je kunt ook nog makkelijker instappen. Een ideale pasvorm voor rond de sokken en gestroomlijnde boots. Strik de voetbalschoenen zoals jij dat wenst en genieten van een betere voetbalcomfort. In de schoenenwinkel de Puma Future voetbalschoenen blauw groen en ga het veld in met een 1-0 voorsprong op je tegenstander. Vergelijkbare voetbalschoenen zijn de Puma Future Hacked groen zwart.

  • Varianten: 18.1 en 18.2
  • Puma evoKNIT
  • Lichtgewicht cleats: 205 gram
  • Pebax zool en unieke noppen
  • Synthetisch textiel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *