Egypte Thuisshirt Salah 2018-2019

egypte thuisshirt salah 2018-2019Rugnummer 10 met daarboven M. Salah vormen het Egypte thuisshirt Salah 2018-2019. Een populair shirt als er een toernooi nadert. Je kunt ook een tal van andere kleding van deze held bestellen in de shop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • n: kinderen, vrouwen, junior en senior
  • Egyptisch voetbalelftal
  • Supplier: adidas

In de Mohamed Salah fanshop de voetbalshirts landen bedrukt met naam en nummer. De geweldige aanvaller maakt een legendarisch seizoen door bij Liverpool FC. Het betreft een Egypte thuisshirt wk 2018-2019 bedrukt. Als we kijken naar de winkel van Voetbalshirtsdirect.nl hebben we ook het Mohamed Salah thuisshirt Liverpool 2022-2023.

Mohamed Salah een sterspeler van het Egyptisch voetbalelftal. Het laatste jaar is hij fenomenaal en is hij topscoorder van het Engelse competitie. De rechtsbuiten met zijn snelheid zet iedere wedstrijd zijn tegenstander op het verkeerde been. Hij viel al snel op in de Egyptische Premier League en kwam in 2012 bij Basel terecht. Vervolgens via Chelsea, Fiorentina en Roma bij LFC. Bij Liverpool FC met rugnummer 11 en in het nationale team met rugnummer 10. Wens je een compleet Mohamed Salah tenue? Shop dan ook de Egypte voetbalbroekjes en kousen om je verzameling compleet te maken.

Egypte Thuisshirt Salah 2018-2019

Een bijzonder voetbalshirt van een ster uit Engeland en Egypte. Veel jonge fans zien M. Salah als het grote voorbeeld. Niet gek dat het M.Salah Egypte shirt 2018/2019 zo populair is geworden. Zijn persoonlijke leverancier is adidas. Hij speelt zijn wedstrijden op de adidas X18+ voetbalschoenen. Wens jij dezelfde kleding en voetbalschoenen als Mohamed Salah? In onze voetbalshop vind je alles op een rij. Daarnaast zijn de trainingspakken van landen en teams ook populair die kunnen worden bedrukt met het nummer en initialen van M. Salah. Het Egypte thuisshirt Salah 2018-2019 een toevoeging voor iedere liefhebber. Ideaal om te trainen en in te sporten. We hopen veel te kunnen zien van het Egyptische voetbalelftal tijdens het WK voetbal.

  • Voetballer: Mohamed Salah
  • Geboren: 15 juni 1992
  • Positie: rechtsbuiten
  • Voetbalschoenen: adidas X18+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *