Brazilie Trainingspak 2018-2019

brazilie trainingspak 2018-2019Ga je voor een sterk Brazilie trainingspak 2018-2019? Of kies je voor het Nike Brazilie trainingspak zwart 2022-2023? Ze zijn allemaal extra stevig voorzien en nog comfortabeler. Wat vind je van dit trainingspak?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €89,99
  • In: kinder, junior en senioren
  • Kleuren: groen en fluor
  • Nike voetbalkleding

Trainingspakken landen voor het WK voetbal 2018 in Rusland. Een uniek kleurenpalet met groen en fluor goed te zien op de Nike accenten. Welke volgende toernooi gaat het Braziliaanse elftal op haar naam schrijven?

Prachtige trainingskleding met de nieuwste trainingspakken. Zoek je een shirt voor onder het Brasil presentatiepak 2018-2019? Ga dan ook voor het Nike Brazilie trainingsshirt. Nike heeft de gehele collectie iets wilder gemaakt en meer accenten welke eruit springen. Een heerlijke Brazilië trainingsbroek en bijpassend Brazilië trainingsjack 2018-19. Beschikbaar in de online Brazilië fanshop voor kinderen, heren, junioren, dames, mannen en vrouwen. Maak je klaar voor het Wereldkampioenschap voetbal 2018 en loop binnenkort al in dit prachtige Brazilie trainingspak 2018-2019.

Brazilie Trainingspak 2018-2019

Ontworpen door Nike met een geweldige uitstraling kan je warm op de training verschijnen. Naast een Brasil presentatiepak 2018/2019 ook alle wedstrijdshirts en merchandise zoals sjaals en vlaggen. Het trainingspak gemaakt van 100% polyester en voorzien van het bekende Dri-FIT systeem. Een heerlijk trainingspak voor de training, sportschool of dagelijks gebruik. Naast Dri-FIT ook mesh-gaatjes om tijdens warme dagen luchttoevoer te krijgen. Wanneer de temperatuur tegenvalt en het wordt kouder heb je een uitlaat om het zo te noemen. Shop in de online store ook een Coutinho Brazilie shirt of Neymar Jr voetbalshirt.

Wens je een zelfde trainingspak als de sterren van het nationale team van Brazilie? Bijvoorbeeld een Gabriel Jesus, Coutinho of Neymar Jr trainingspak? Uiteraard is het ook mogelijk om je Brazilie trainingspak 2018-2019 te laten bedrukken. Het gaat dan om initialen en nummer waarschijnlijk onder het Nike Swoosh logo. We gaan dit trainingspak zien tijdens de warming-up, interviews en op de reservebank van het Braziliaans voetbalteam. Shop de Brazilië kleding Strike 2.0 VaporKnit om nog beter voor de dag te komen op de trainingen en sportschool. Ideale kleding om naar school te gaan of dagelijks te dragen. Shop dus naast een Brasil presentatiepak 2018/2019 ook meer kleding met de beste technologieën.

  • Braziliaans voetbalteam
  • Trainingskleding en trainingspakken
  • Variant: Strike 2.0 Vaporknit
  • Kledingmerk: Nike
  • 100% polyester en normale pasvorm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.