Brazilie Richarlison Thuisshirt 2022-2023

brazilie richarlison thuisshirt 2022-2023Kies in het geel met groene bedrukking het Brazilie Richarlison thuisshirt 2022-2023 om vandaag nog te bestellen. In de voetbalshop een bedrukking van het thuisshirt voor kids of senioren. Hoe goed denk jij dat hij het gaat doen op het WK?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding
  • Bedrukking naam en nummer

Bij Voetbalshirtsdirect.nl de bedrukte voetbalshirts voor jong en oud. Richarlison de Andrade de held voor iedere voetballiefhebber. Je kunt deze via bovenstaande button bestellen bij Unisport. Ga daarna naar de winkelwagen om een speler te selecteren. Ga ook eens langs een Brazilie Vinicius Jr thuisshirt 2022-2023 of 1 van de andere geweldige shirts.

In het Braziliaanse voetbalelftal is hij niet nieuwe in de aanval. Vorig seizoen kwam hij voor 58.000.000 over van Everton. Inmiddels is hij niet weg te denken uit de Premier League. Inmiddels staat hij op flink wat interland goals en scoorde hij beslissende goals. Een geweldige nummer 9 waar niet alleen Neymar Jr, Coutinho maar de gehele aanhang van Brasil tevreden mee is. Naast de voetbalshirts ook Brazilië sjaals en vlaggen maar ook zijn voetbalschoenen.

Brazilie Richarlison Thuisshirt 2022-2023

Voetbalshirts ontworpen door Nike voor het aankomende WK voetbal 2022. ook gebruikt tijdens de Copa America 2023. De World Cup in Qatar zal het eerste grote podium zijn voor hem. Een aantal jaar geleden was hij de stoep in Brazilië nog aan verven als werk en nu staat hij wekelijks in de belangstelling. Hij kent ook mindere kanten want zijn eerste grote blessure is gepasseerd. Als hij in topvorm is kan hij zomaar topscoorder worden van het toernooi. Shop het geweldige shirt en maak je klaar voor de komende toernooien. Veel plezier met deze of het oudere Brazilie shirt uit kids 2019-2020.

  • Voetballer: Richarlison de Andrade
  • Rugnummer: 9
  • Bedrukking in het groen
  • Geboorteplaats: Espírito Santo, Nova Venécia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *